Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Recomandări de clape pentru începători | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| case-senzitive |
|
||
![]() Registered Member #9009
CrysMM a scris ... @ionut extreme - la pretul de 2700 lei noua, clapa este un best buy. Nu a existat vreodata o clapa cu asa performante in categoria asta de pret. Pare si rezistenta in timp, nu am vazut pana acum nemultumiri. Un Korg pa 700 sau dacă se dispune de ceva bănuți mai mulți pa1000. Ai acces la materiale de actualitate. 😉 |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[Content] Salutare ! Doresc si eu acces la 2 descarcari pe saptamana ! Am incarcat seturi si voi mai incarca ! Multumesc anticipat !
Salutare ! Doresc si eu acces la 2 descarcari pe saptamana ! Am incarcat seturi si voi mai incarca ! Multumesc anticipat !
[download] set korg pa 4 studio Romania original partea 1
Le descarci pe amandoua in acelasi loc. Dai dublu click pe partea 1 si asta e tot. Se vor dezarhiva ambele intr-un singur folder cu setul. Posibil sa-ti ceara partea 2... selectezi [more ...]
[download] Set Korg Pa4x - levi_20sm
@levi_20sm" acesta este fisierul cu "***.set.part1.rar", unde este "***.set.part2.rar"? Ai uitat să îl încarci?
[download] set korg pa 4 studio Romania original partea 1
cum unesc aceste doua parti sa fac un set ,multumesc
[download] OS 1.1.3 Korg Pa4x (only)
@Korg4x: You have already downloaded this file for free, on 2025.10.19 at 00:20:57! You had a free "welcome" download, you've already used it.