Forums
| Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare Style & Midi |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Convertire audio-midi | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| cipanella |
|
||
![]() Registered Member #18443
Buna seara colegi. Stiti vreun program unde pot sa convertesc o melodie audio-midi? Multumesc si astept raspunsuri concrete.
|
||
| Back to top |
|
||
| nbstudio |
|
||
![]() Registered Member #18927
Buna seara, poti incerca : LINK: Click aici! ei fac asta online
|
||
| Back to top |
|
||
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[Content] Buna ziua , și La multi ani cei cu numele Nicolae ! Pe mine m-ar fi interesat sa pot descărca set-ul acela de instrumente etc. ( mai exact acesta : ,,Sunete de instrumente selectate pentru Thomann AKX1100 și Medeli AKX-10, Ketron-Tyros.mpk" ) Doar atâta vreau sa descarc ! Și o să mai încarc seturi ( până acum am încărcat 3-4 midi/set etc. care eu le folosesc , și o să mai încarc ! ) Întrebarea mea acuma este , cam cate set-uri/midi trebuie sa incarc ca sa pot descărca acest set ? Mulțumesc frumos , o zi frumoasă , și astept răspunsul dvs !
Buna ziua , și La multi ani cei cu numele Nicolae ! Pe mine m-ar fi interesat sa pot descărca set-ul acela de instrumente etc. ( mai exact acesta : ,,Sunete de instrumente selectat [more ...]
[download] SET StudioRomania 2025, Korg Pa4x - part.1
@cristikitara: trebuie să descarci și partea a 2-a "SET StudioRomania 2025, Korg Pa4x - part.2" de aici: LINK: Click aici! - fără să ai toate părțile descărcate în același folder, [more ...]
[download] SET StudioRomania 2025, Korg Pa4x - part.1
nu reusesc sa dezarhivez partea 1.Ai idee ce se intampla? imi da eroare.
[Content] Descarcare
Buna seara,as dori sa vorbesc cu un admin ! Deranjez si eu cu o intrebare ! Am descarcat ieri un set ( pe la 14 parca , nu mai tin minte la ce ora ), am vrut sa mai descarc un set [more ...]
[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site
Buna ziua! Cand as putea descarca si eu de pe site? Am uploadat cateva seturi care sper ca a fost de ajutor catorva. Multumesc.admin: ai primit acces la 2 dlds/zi pt 1 săptămână. [more ...]