Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Korg pa5 x os. 1.4.3 | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| ibaradu |
|
||
![]() Registered Member #18228
lucianG1000 a scris ... 30060 samplere si 4gb ram. Daca nici astea nu sunt de ajuns, nu mai am ce sa spun. E bun si amuzamentul asta, dar 34200 de samplere am in clapa eu in setul meu de 1.9gb si mentionez ca nu am vocile astea noi. Daca ai i țambale bune ( ma refer ca am style si cu doua tambale, unu pe o variatiune, unu pe fill, unu pe break), bas, braci etc. care ocupa vreo 12000 nu stiu daca te mai incadrezi plus ca mai am folderul balkanic al lui Marius Talent, plus ca ,manelele ca sa sune bine alte cateva mii de samplere.... Asa ca nu stiu ce sa zic. Bun sa zicem ca am eu samplere defecte si nu mai stiu eu ce , ceea ce duce la blocare, dar atunci ce sa mai zic de baietii astia care nu au seturi romanesti, ma refer la astia de pe youtube care posteaza tot felul de bug-uri si sunt straini. Ba se blocheaza mp3-ul, ba cand vrei sa faci un style din midi nu merge, la style-uri cu masurile 2/4 te baga pe 7. Nu stiu sa mai enumar si alte bug-uri. Dar in fine cu Doamne ajuta la toata lumea. Suntem prea rai unii cu altii ca sa mai avem timp sa ne facem prietenii sau sa ne impacam. Multa sanatate. |
||
| Back to top |
|
||
| ibaradu |
|
||
![]() Registered Member #18228
ibaradu a scris ... lucianG1000 a scris ... 30060 samplere si 4gb ram. Daca nici astea nu sunt de ajuns, nu mai am ce sa spun. E bun si amuzamentul asta, dar 34200 de samplere am in clapa eu in setul meu de 1.9gb si mentionez ca nu am vocile astea noi. Daca ai i țambale bune ( ma refer ca am style si cu doua tambale, unu pe o variatiune, unu pe fill, unu pe break), bas, braci etc. care ocupa vreo 12000 nu stiu daca te mai incadrezi plus ca mai am folderul balkanic al lui Marius Talent, plus ca ,manelele ca sa sune bine alte cateva mii de samplere.... Asa ca nu stiu ce sa zic. Bun sa zicem ca am eu samplere defecte si nu mai stiu eu ce , ceea ce duce la blocare, dar atunci ce sa mai zic de baietii astia care nu au seturi romanesti, ma refer la astia de pe youtube care posteaza tot felul de bug-uri si sunt straini. Ba se blocheaza mp3-ul, ba cand vrei sa faci un style din midi nu merge, la style-uri cu masurile 2/4 te baga pe 7. Nu stiu sa mai enumar si alte bug-uri. Dar in fine cu Doamne ajuta la toata lumea. Suntem prea rai unii cu altii ca sa mai avem timp sa ne facem prietenii sau sa ne impacam. Multa sanatate. LINK: Click aici! LINK: Click aici! LINK: Click aici! LINK: Click aici! |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |