Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ora de muzica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Note game sau un manual pentru saxofon |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
babustyle |
|
||
Guest
|
va salut frati muzicieni As dori daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu ceva informati utile.Fratele meu isi doreste foarte mult sa invete la saxofon deja am gasit p cineva care sa-l invete dar ii trbuie un manual de invatare la saxofon poate stie cineva unde pot gasi acest manual sau orice altceva va multumesc si astept raspuns din partea voastra [ Edited Thu, 05 Mar 2009, 06:12PM ] |
||
Back to top |
|
||
boldum |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3471
Chiar pt. tine am inceput sa pun pe site un Manual Universal de Saxofon. L-am gasit pe net si am muncit ceva la el , ca sa-l pot descarca si converti in format .pdf fara erori. L-am imparti in 22 de fisiere, si o sa le incarc pe toate, pe rand pe site. E f. mishto, iti explica tot, si are si teorie muzicala.
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
boldum a scris ... Chiar pt. tine am inceput sa pun pe site un Manual Universal de Saxofon. L-am gasit pe net si am muncit ceva la el , ca sa-l pot descarca si converti in format .pdf fara erori. L-am imparti in 22 de fisiere, si o sa le incarc pe toate, pe rand pe site. E f. mishto, iti explica tot, si are si teorie muzicala. N-ai putea să pui aceste părţi în arhive care să nu depăşească 1ooMb ? E foarte incomod să descarci 22 de fişiere pentru un singur manual... thank_you |
||
Back to top |
|
||
Andrei |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1137
Mda, intr-adevar este incomod sa descarci 22 de fisiere de pe site pentru un singur manual....Daca nu il poti lua de pe site. incearca la anticariate si librarii.
|
||
Back to top |
|
||
relu65 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #202
majoritatea saxofonistilor incep si ei ca si trompetistii cu metoda de trompeta,cornet,saxhorn a lui Jean Baptiste Arban.este o metoda clasica si f.elaborata,toti saxofonistii pe care i-am avut au studiat intii de pe ea.daca sunt doritori,am s-o pun la download cu mare placere.
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
incearca sa il pui pe rapid share ,si da link de acolo !!!!!!!
[ Edited Fri, 06 Mar 2009, 10:40AM ] |
||
Back to top |
|
||
babustyle |
|
||
Guest
|
va multumesc baieti pt informatii
|
||
Back to top |
|
||
boldum |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3471
Ok, am sa impart manualul in doua parti, dar vor fi mari !
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Guest
|
relu te rog sa pui metoda pe site!!!am prieteni care vor sa invete la asemenea instrumente
|
||
Back to top |
|
||
relu65 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #202
azi nu sunt acasa,dar maine sigur o upload-ez!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |