Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Versuri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Versuri in limba romana pentru slagarele din repertoriul international |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
victorHod |
|
||
Guest
|
dorinel,multumesc pentru link ! Iata lista cantecelor din repertoriul international cu versuri in limba romana pe care am alcatuit-o cu concursul forumistilor: Angela Similea - Nu ma tem de tine Angela Similea - Umbre - Demis Roussos - Shadows Aurelian Andreescu - In zori Aurelian Andreescu - Indragostitul - Oscar Benton - Bensonhurst Blues Aurelian Andreescu - Valuri albe - Tony Christie - Yellow River Cornel Constantiniu - Amintiri - Joe Dassin - Le chemin de papa Cornel Constantiniu - Daca n-ai fi existat - Joe Dassin - Et si tu n'existais pas Cornel Constantiniu - Draga Cornel Constantiniu - Fapt divers Cornel Constantiniu - La revedere - Demis Roussos - Goodbye my love goodbye Cornel Constantiniu - Ne-am intalnit pe malul marii - Joe Dassin - Le cafe des 3 colombes Cornel Constantiniu - Numai cu tine Cornel Constantiniu - O poveste de iubire - Joe Dassin - Ma Musique Cornel Constantiniu - Poate Cornel Constantiniu - Salut - Joe Dassin - Salut Cornel Constantiniu - Te rog - Joe Dassin - A toi Cornel Constantiniu - Zile trec Joe Dassin - L-ete indien Eva Kiss - E scris in stele - Jennifer Rush - The Power Of Love Florian Pittis - Vanare de vant - Bob Dylan - Blowin' In the Wind Ioana - Eu nu te-am uitat - Scorpions - Still Loving You Lucky Marinescu - Taka Takata - Joe Dassin - Taka Takata Margareta Pislaru - Harap Alb - Dschingis Khan - Hun Han Dschingis Khan Pompilia Stoian - Picaturi de ploaie Pompilia Stoian - Se-nsera - Jose Feliciano - Que Sera Trio Alpin - Campiile verzi Gica Petrescu - Asa si-asa - The Shorts - Comment Ca Va Gica Petrescu - Comparsita Gica Petrescu - Un sarut (Besame mucho) Gica Petrescu - Tangoul castanietelor (Hernando's hideaway) Iris - Doamna in negru - Uriah Heep - LADY IN BLACK [ Edited Sun, 22 Mar 2009, 08:17AM ] |
||
Back to top |
|
||
uigresmirfi |
|
||
Guest
|
in final, poate pune cineva un link cu piesele lui Constantiniu dupa Joe Dassin(macar textele)? cu multumiri anticipate!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |