Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Microfoane Shure false...plina piata !! |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
tocmai am primit o oferta sa cumpar doua microfoane shure sm 58 wireless cu un receiver. toate sigilate cutie serioasa de plastic. am sapat putin pe net si le-am gasit facute in china LWM-5537 . LINK: Click aici ! se vand in anglia ca lane : LINK: Click aici !, si le-am gasit doar in rusia ca shure . LINK: Click aici ! diferentele fata de shure se vad de la o posta numai daca va uitati la asemanarea fizica. nu mai vorbesc de mirosul de tenesi reesapati. probabil cei care le-au cumparat acolo au fost pacaliti de pret . si asa arata in romania : [ Edited Fri, 08 May 2009, 03:49PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
china copy tot! X5, B58,IPHONE,s a m d! si nu se mai supara nimeni!sau nu au curaj sa se puna cu ei , pt ca-sunt o forta!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
nu-i vorba de forţă... Fenomenul a fost ecplicat şi-i simplu. Când au scos aceeaşi chestie la un sfert de preţ, nu s-a supărat nimeni! Din contră... să aibe tot săracul... A ţinut figura pînă când firmele originale şi-au închis porţile... nemaifăcând faţă... normal! Acum buba-i că acelaşi produs ieftinache este vândut la preţul celui original, nemaivând concurent! Ai mai vrea un Shure... da' de unde nene? Numa-n ciina se mai face.
|
||
Back to top |
|
||
Danu2008 |
|
||
Registered Member #4743
China in general e asa o tara care se apuca de orice lucru, imi pare ca nui vre-un element electronik la care China sa nu aiba dublicat
[ Edited Fri, 08 May 2009, 09:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
PSR-istul |
|
||
Registered Member #732
putin off topic dar apropo de copy china ,nu ati vazut acum ca au copiat rolls royce-ul englezilor (pretul lui este de vreo 600 mii si cica chinezii il dau la vreo 30 mii) deci nu mi s-ar parea ciudar sa copieze un microfon sau o orga |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
cred şi eu. O dată ce firmele mamă şi-au mutat catrafusele acolo... cum să nu producă orice?
|
||
Back to top |
|
||
M&C Musical |
|
||
Registered Member #4455
Atata timp cat cumparati prin retelele oficiale de distributie, nu cred! Daca preferati sursele "neoficiale" va asumati riscul!
[ Edited Fri, 08 May 2009, 11:03PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
Registered Member #6316
Calin PA50 care l-am cumparat , era tot China!nu italy!Si era marca M&C
[ Edited Sat, 09 May 2009, 12:44AM ] |
||
Back to top |
|
||
Sergiu pa2x |
|
||
Registered Member #47
Salutare!! Pa50 s-a fabrikat din prima in China !!
|
||
Back to top |
|
||
Habica |
|
||
Registered Member #1792
M& c Muzical voi aveti microfone Shure SM 58 si beta 58 Made in Mexico ? La ce pret ?
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |