Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ora de muzica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutati-ma, va rog, cu o armonie. |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
johnny.b |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2057
Va rog mult, cine are sau cine se pricepe sa-mi dea o armonie pentru piesa "Pentru nevasta si casa".Se mai numeste si "Imi vine cateodata ca sa plang".O interpreteaza Nicu Paleru,Nicusor Romanu si alti lautari.Nu ma supar nici daca o aveti negativ midi sau mp3.Multumesc foarte mult.
|
||
Back to top |
|
||
beatmaker |
|
||
Guest
|
nu cunosc armonia dar incearca si tu sa o ia-i la ureche ![]() |
||
Back to top |
|
||
arald73 |
|
||
Guest
|
un link sa ascultam melodia se poate....
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
JHonny...daca esti"good"am eu o varianta de negativ...O pun la download...Acuma am vazut ca e mp3 si eu n-am cont acolo...N-o pot adauga aici...!
[ Edited Mon, 02 Nov 2009, 11:29AM ] |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
psr9000 a scris ... JHonny...daca esti"good"am eu o varianta de negativ...O pun la download...Acuma am vazut ca e mp3 si eu n-am cont acolo...N-o pot adauga aici...! Am văzut că ai reușit totuși să-l uploadezi pe site. Negativul mp3 se găsește aici mulțumită lui psr9ooo. ![]() [ Edited Mon, 02 Nov 2009, 02:16PM ] |
||
Back to top |
|
||