Forums

Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio

<< Previous thread | Next thread >>
Microfonie !
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
admin
Wed, 29 Jul 2009, 01:11AM

Registered Member #1
Sorry ... am citit in fuga (din cauza vitezei) ... Totusi, si boxele au un oarecare rol ... Este vorba de raspunsul in frecvente al boxelor ... Aici, cele mai bune sunt cele cu raspuns liniar, insa sunt putine modele de boxe cu raspuns liniar ... Pe urma, mai conteaza: orientarea boxelor, reglajele, sala, pozitia microfoanelor fata de boxe, etc ... Un model de boxe care au raspuns liniar, sunt acestea: LINK: Click aici !

Back to top
Ionutz_pa
Wed, 29 Jul 2009, 01:43PM

Registered Member #12
Nici eu nu ştiam cu ce se mănâncă microfonia asta... Mulţumim admin şi vin şi eu cu o întrebare:

Am un Shure Beta 87 A de care eu sunt foarte mulţumit, dar eu nu prea cânt la el şi-l foloseşte solista noastră. La mine se comportă foarte bine, dar la ea e jale pentru că trebuie să o dau mult mai tare comparativ cu mine şi huie de nu te vezi, mai ales că ea nu prea stă pe scenă şi numai prin sală în faţa boxelor şi numai cu mâna pe mixer trebuie să fiu.
LINK: Click aici !

Aş vrea să elimin acest inconvenient, deşi nu-mi dau seama unde e buba că nu-i chiar un microfon de 2 lei. O fi din cauza reglajelor, are volum şi pe el, nu ştiu cum trebuie setat... M-aş gândi să-l vând, dar ce anume să-mi iau apoi... Poţi să-mi recomanzi ceva calitativ şi cu care să nu am probleme ?
http://clape.ro/files/public/1248803100_12_FT17691_175959_.jpg

Back to top
NxSound
Wed, 29 Jul 2009, 02:17PM

Registered Member #2689
Microfoanele de la beyerdynamic au un filtru special am avut eu si la volum 0 db si chiar peste stateam cu el in boxa si nu facea nici pic de microfonie intradevar sunt cam piperate la pret dar merita.

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF