Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Mixer+boxe (dati-mi si mie niste sfaturi) |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
exact boxa din link o am şi eu! Numai că-i UniMax şi-i cu 400 lei mai eftină. Hmmm. De ţipat... mamă-mamă, rupe urechile. Îi 'tai' pe nuntaşi acasă... de dimineaţă la îmbrăcatu' miresei.
|
||
Back to top |
|
||
fly37 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #235
inseamna ca-s bune da
|
||
Back to top |
|
||
costelmutu28 |
|
||
Guest
|
incearca boxe active RCF si mixer pasiv Behriger. Nu ai cum sa dai gres |
||
Back to top |
|
||
adriankorgpa60 |
|
||
Guest
|
Sall. Eu am de vanzare 2 boxe Thomann LINK: Click aici ! si un woofer LINK: Click aici ! si suna f. bine. le vand ca ne-am destramat din pacate si nu am ce face cu ele. Le am de 6 luni. Am si mixer Dynacord CMS 1000 sau soundcraft EFX 8. Daca te intereseaza ma gasesti pe id. adriankorgpa60. Mersi |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Adriane incearca sa postezi anunturi cu vanzari si id-uri la locul special destinat pe site "Anunturi" ,nu pe forum.
|
||
Back to top |
|
||
adriankorgpa60 |
|
||
Guest
|
ok. IMI CER SCUZE !!! |
||
Back to top |
|
||
niki |
|
||
Guest
|
La 30 mil nu cred ca poti emite pretentii la scule de mare calitate,eu recomand tuturor Dynacordul,dar daca nu sunt posibilitati financiare incearca cu un mixer Behringer 1832 fx si boxe active The Box cu diful de 15.
|
||
Back to top |
|
||
geo g800 |
|
||
Guest
|
eu zic sa incerci cu 2 boxe active PA502A de la tomann si un mixer fara putere behringer 1832 si nu te doare capul...am prieteni cu dynacord si cand le-au auzit pe ale mele au ramas masca...nu zic eu ca se aud exact ca dynacordul ca sunt ale mele,dar sunt undeva pe aproape...eu asta iti recomand...
|
||
Back to top |
|
||
geo g800 |
|
||
Guest
|
si la pret nu sunt asa piperate totul te duce cam la 35-38 milioane...
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |