Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Mixer+boxe (dati-mi si mie niste sfaturi) |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
marianbigm |
|
||
![]() ![]() Registered Member #14
dar daca va reformulati formatia, nu puteti sa puneti toti bani la un loc si sa luati ceva mai bun ? Sau ati facut deja chestia asta si ati ajuns la aceasta suma ?
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
Pentru început încercaţi 2 boxe aşa (sună foarte bine pentru preţul lor) şi un mixer Bergenbier cu 6 canale (aprox. 5oo lei) şi la microfoane mai vedeţi ce rămâne.
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
BRAVO IONUTZ...! Pe astea i le-am recomandat si eu si un mixer proel de 10 milioane,care suna beton...! Exact 30 de milioane si suna...!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Behringer PMH 2000, cub, modelul ala vechi, nu-i rau deloc la banii aia ... Din pacate, modelele noi de Behringer sunt varza ... In plus, sunt facute cu sursa in comutatie, cica "mai modern", insa nu mai au c**** (a se citi "bile") deloc ... PMH 2000 model vechi este schema clasica de final, cu transformator de 1000 de wati ... Chiar o idee intr-adevar daca faceau finalul mai mare, era super ... Ca sa nu mai zic ca nu exista nici riscul de a-ti varsa cafeaua pe el ![]() |
||
Back to top |
|
||
fly37 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #235
banii vreau sa-i pun singur sa-mi iau sculele nu sa iasa apoi certuri sa la impartim.deci o sa raman cred la t box boxe active si-un mixer fara putere ziceti voi
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
Bergenbier, e bun pentru început. Găseşti la Muzica la Bucureşti de care-ţi place.
|
||
Back to top |
|
||
fly37 |
|
||
astia din bucuresti nu au un site pe aici pe net?
|
||
Back to top |
|
||
psr9000 |
|
||
Guest
|
Ba da... mcmusic.ro...
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
![]() Registered Member #233
boxe LINK: Click aici ! MIXER LINK: Click aici ! Am depasit bugetul cu 500 ron dar cred ca este o varianta care asigura un minim de calitate / putere /pret in jurul sumei specificate. asta as face eu . |
||
Back to top |
|
||
fly37 |
|
||
e ok cred ca la astea o sa raman daca imi cumpar
|
||
Back to top |