Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Dilema cu semnalul de iesire la Korg PA 1 X . |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
exclapist |
|
||
Registered Member #1598
Am o clapa Korg PA 1 X si de curand, un mixer autoamplificat Behringer PMX 2000 cu boxe Peavey St 15. Am conectat clapa cu mixerul , am observat ca semnalul de iesire de de la conectorii OUPUT R si L , este destul de slab comparativ cu semnalul de la mufa pt casti. Practic se aude f incet in statie. Conectand prin iesirea pt casti se aude de cel putin doua ori mai tare. pt a ma lamuri de puterea statiei am conecat calculatorul si mi-am dat seama ca statia are putere destul de mare . Intrebare : exista posibilitatea de a mari semnalul de iesire de la clapa cu ajutorul meniului din GLOBAL ??? Va multumesc anticipat. Respect. |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
La orice clapă semnalul de la căşti este mult mai mare decât cel de la line out, dar este brut şi nu foarte calitativ. În momentul în care foloseşti căştile, semnalul este amplificat de clapă, de asta este mai puternic, pe când de la ieşirile L - R, semnalul va fi amflificat de staţia pe care o foloseşti. Nu degeaba au făcut ieşiri speciale, atât pentru căşti, cât şi pentru amplificare. Nu-ţi rămâne decât să ridici potenţiometrele de pe mixer sau de pe clapă şi o să ai volum. Aşa-i Behringerul, eu am avut PMX 5ooo şi mergeam numai în roşu cu el şi tot nu se auzea cât trebuia... |
||
Back to top |
|
||
johnpa1xpro |
|
||
Registered Member #5671
la fel e si la mine . si mie frica doamne fereste ca se arde etc... numai in rosu e semnalu pe mixeru beringher cu pa1xpro
|
||
Back to top |
|
||
simandan |
|
||
Registered Member #4366
Problema pleaca de la Behringer,Ionutz_pa are dreptate.. Eu folosesc Dynacord PM 1000.2 si nu sunt probleme de acest gen. Am cantat si pe Lem, Roland,Yamaha sau chiar Phonic la un moment dat si a fost ok. Behringer are cele mai slabe vanzari in Europa, iar in Romania se vinde datorita pretului acceptabil. Am avut si eu un Behringer, cu ani in urma si l-am facut cadou...
|
||
Back to top |
|
||
Sergiu pa2x |
|
||
Registered Member #47
Si eu am tot Behringer..la procesor sunt bunicele dar la putere lasa mult de dorit..slabute !! nuu recomand powermixerele.mai bine cu amplificare separat si mixer pasiv!! Numai bine !!!
|
||
Back to top |
|
||