Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Intrebari / Opinii / Sugestii |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Nu s-ar putea integra un player de midi pe site ? |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mcvsl |
|
||
Registered Member #8055
În primul rând bine v-am găsit şi mulţumesc pentru acceptare. Propunerea mea (sper să nu se supere nimeni) este următoarea : Conform regulamentului, la download (mai puţin mp3) eşti limitat. Ţinând cont de asta nu s-ar putea integra un play-er de midi ca să poţi asculta "piesa" înainte de a o lua ? Mulţumesc anticipat ! [ Edited Wed Aug 19 2009, 11:44AM ] |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
Registered Member #1
Nu se poate datorita unor chestiuni de ordin tehnic ... "Ascultarea" unei melodii presupune descarcarea in browser, prin urmare oricum se contorizeaza la download. Asa ca, decat sa o asculti doar, mai bine o downloadezi si o asculti dupa aceea ...
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
Registered Member #1060
daca ar fi vorba de mp3, wav, etc ar merge si cu streaming (asa cum face trilulilu) dar la midi e altceva.
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Si cum orice streaming se poate "insusi" iata ca avem toti acces la download
|
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
Registered Member #1060
da, asta asa este, oricum midi-ul ar fi sunat altfel pe clapa ta decat pe site...
|
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
alexule midi este un format care are nevoie de un modul de sunet.Ca suna de pe site ca de PC-ul tau e la fel.deci chiar daca pui un player pe site tot din PC-ul tau suna.Cei care au interfata midi la clape pot sa instaleze driverul si sa puna iesirea midi direct pe clapa.In felul asta se va derula de pe net sau de pe PC si se va auzi in clapa P.S.Chiar si clapele care nu au interfata midi se pot lega cu un cablu midi cu 5 picioare in midi in la PC-urile care au iesire joystick sau o mica interfata midi cu cabluri cumparata dintr-un magazin de specialitate. [ Edited Wed Aug 19 2009, 01:12AM ] |
||
Back to top |
|
||
alexu |
|
||
Registered Member #1060
da, foarte adevarat matrafox, stiu despre ce e vorba, am facut cateva soft-uri ce lucrau cu midi, dar se mai poate intr-un fel: directx-ul emuleaza intr-un fel, software, modulul de sunet si poate trimite direct la placa sau sa-ti intoarca tie waveform-ul. asa ca se poate face streaming chiar si din midi, prin intermediul directx-ului
|
||
Back to top |
|
||