Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
The box |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sabinbz |
|
||
Registered Member #113
am vazut la un magazin de muzica doua boxe the box pa 252 450/900W si un mixer dynacord powermate 600-2 2x340W si as vrea sa stiu daca sunt bune pentru inceput va multumesc
[ Edited Wed, 12 Nov 2008, 05:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Registered Member #4
Sint bune ,sabine...Chiar ai spuneam si lui Fly ca un prieten are 2 T-BOX active si e foarte multumit de ele...Pasivele nu le cunosc dar cu un Dynacord ar trebui sa faca treaba...Succes...!
|
||
Back to top |
|
||
sabinbz |
|
||
Registered Member #113
multumesc psr9000
|
||
Back to top |
|
||
sabinbz |
|
||
Registered Member #113
am fost la magazinul de muzica si mi-au spus ca nu prea sunt bune the box la live ca nu prea rezista la bubuieli
|
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
Registered Member #12
Eu am câţiva prieteni care au aşa ceva şi n-au niciun fel de probleme cu ele şi dacă nu mă înşel ajung la vreo 7oo euro (2 buc.). La banii ăştia prea sună...
[ Edited Mon, 04 Aug 2008, 08:04PM ] |
||
Back to top |
|
||
csiszer |
|
||
Registered Member #310
Si eu am incercat mai de mult 2 passive, cica de 500-500wati, cu un powermixer Deton de 2x350wati dar nu prea am fost incantat:( sunt ieftine, intradevar, la banii aia nu iei mai bun:D dar eu personal n-am fost multumit..
|
||
Back to top |
|
||
goguboncu |
|
||
Registered Member #837
T-Box active Partea de pre/amplificare şi cutia sunt bunişoare (limiterul cam dur, dar e bine într-un fel, că protejează difuzoarele). Difuzoarele însă sunt slăbuţe calitativ. T-box pasive nu ştiu, dar presupun că folosesc aceleaşi difuzoare, deci... Oricum, sunt mai bune decât max, blue-tech şi alte "boxe" care se găsesc pe piaţă la banii ăştia. |
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
Registered Member #233
pai cu un 2X 350 w la 4ohm nu cred ca ai sa bubui the box . dar e super deajuns pentru inceput . daca sunt noi toate fa pasul fara probleme . cand o sa casigi astfel incat sa merite...le schimbi.
[ Edited Thu, 14 Aug 2008, 07:17PM ] |
||
Back to top |
|
||
adriankorgpa |
|
||
Registered Member #1284
Sall sabinbz Daca te intereseaaza am eu de vanzare 2 sateliti T - box si un woofer. Sunt active iar eu le am de 7 luni. Cutia nu este din platic ci din lemn. [ Edited Fri, 02 Jan 2009, 07:50PM ] |
||
Back to top |
|
||
Greieras |
|
||
Guest
|
bune pt început. sunt nemțești, și f rezistente. Soundul e peste preț...deci merită dacă sunt noi.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |