Forums
| Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Ultimul banc de la boldum (Hai sa mai si radem, mai da-o-ncolo de viata de roman...!) | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, tiger, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
Bula sa trezit cu vocea suptire ca o pisica si suparat se duce la bar tranteste usile- _cu vocea subtire supune ospatarului 50 de grame de weskey acum -- la care ospatarul si lumea au inceput sa rada de el ce e cu tina ma pisicule dai drumu de aici. A doua zi bula merge la doctor suparat. Bula- Domnule doctora am o problema la voce cam subtire si rad toti de mine . Doctorul -Bula .... asta de taur si ..... cate putin. Bula bucuros pleaca acasa ia ... de taur isi tratamentul ---- Se duce la bar tranteste usile - Cu o voce groasa Ospatar adu niste Weskey acum la care ospatarul = GATA BULA IMEDIAT. SE DUCE BULA ACASA ... se uita prin preajma nu mai era .. .de taur se duce la nevasta NEVASTA UNDE E .. .DE TAUR la care negasta cu o voce groasa NU STIU BARBATE .
|
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[download] GYR v3 Audio Szett 2019 (ritmuri unguresti) - Korg PA4x
Am verificat aseara, in principiu este tot V2 cu cateva ritmuri in plus.Sper sa-l pot face pt PA1000 folosind vocile pe care le am.
Salutare! Sincer nu prea ma pricep la clapele Korg, nu am lucrat deloc cu Korg, mai demult cu Roland, acum am ales Yamaha nu prea cant populara, doar un Pa700 am butonat putin, dar [more ...]
Salut,Am revenit - l-am descarcat si eu si se pare ca are tot un singur folder cu styleuri FAVORITE 1 nu stiu daca este V2 transferat la PA4x - mai verific acasa chiar daca nu pot [more ...]
Salut,Am parcurs de curand un set GYR v2 pt PA3x si desi nu a avut decat un user cu style-uri, am fost placut impresionat de calitate.Am rugamintea pt colegul Miki cu PA Manager da [more ...]
Daca e setul original Robert Gyöngyösi, se vinde pe bani setul, e promovat si pe YouTube, cina canta muzica maghiara merita probat. Eu nu am Korg, dar am vazut prezentarea pe YouTu [more ...]