Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Legislatie, Economie si Politica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pe cine votam ca presedinte ? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Mai pepino poate el e asul din maneca !! Pentru mine nu e fericire dar mai mare nefericire ar fi sa iasa Geoana cu papusarul comunist in spate.
|
||
Back to top |
|
||
mircea61 |
|
||
Guest
|
Fratilor,trebuie sa ne gandim la ce va fi dupa 6.dec,vrem un guvern care poate avea o sansa sau alegeri anticipate,in plina iarna,criza?Cine va gestioana Tara pe timpul campaniei pt anticipate,perioada pana la constituirea unui alt guvern?Ungaria a reusit in 11 luni Noi?Daca lucrurile merg asa,ma tem ca in 2011 o sa cantam in familie sau pe la metrou!?
|
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/qJDOV90Aa-M&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##> hihi
|
||
Back to top |
|
||
VIOREL |
|
||
![]() ![]() Registered Member #724
voturi...fara numar,fara numar... 840_babyhaha.gif
|
||
Back to top |
|
||
misterymen |
|
||
![]() Registered Member #7104
decat sa-l vedem pe papagalu ala de goana cum ne vrajeste impreuna cu marean vanghelie si celalti mafioti din psd mai bine tot eternul basefini .....!
|
||
Back to top |
|
||
TOLICA78 |
|
||
Guest
|
Basescu foreverrrrrrrrrrrrr...99.9%
|
||
Back to top |
|
||
tncosmin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #962
Dupa magaria pe care a facut-o PSD -ul cu acel video trucat asa de grosolan incit orice persoana care se uita mai atent isi da seama de FALS, cred ca numai cine nu gindeste ( nu vreau sa jignrsc pe nimeni ) l-ar mai vota pe disperatul ala de Geoana !!! Da clar e un disperat, ar face orice numai sa puna mana pe putere ca sa-si poata face mai departe jocurile murdare !!! huuuuuoooooooo!!!! [ Edited Sun, 29 Nov 2009, 03:23PM ] |
||
Back to top |
|
||
seby_69 |
|
||
![]() Registered Member #1388
am citit,aproape toate parerile voastre stimati colegi si le respect pe toate! am fost la vot! si o sa ma duc si-n turul 2! dar cum bine au punctat citiva colegi-nu noi hotarim cine va fi presedintele! D-zeu sa ne ajute! ca sintem vai si amar de zilele noastre!
|
||
Back to top |
|
||
simiturdeanu |
|
||
Guest
|
Daca l-ar lasa pe Johannis sa-si faca treaba,Geoana ar fi o solutie dar mie frica ca-si baga nasul comunistii astia....oricum cred ca Basescu nu mai are nici o sansa..
|
||
Back to top |
|
||
tncosmin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #962
Uitati-va si aici si .... nu mai comentez ca e de prisos. Florin ne poate confirma sau infirma asta !!! ##SANITISED## width="500" height="405">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/IgHyoknGkus&hl=en_US&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="500" height="405">##SANITISED##>##SANITISED##>
[ Edited Mon, 30 Nov 2009, 09:17AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |