Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Windows 7 compatibil cu soft Windows xp |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
am procesor la 2 giga Dual core Duo-4 giga de ram , si imi cam paraie in anumite proiecte ! ceia ce in xp nu mi se intampa![]() |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
Ciudată chestie la voi... La mine nu sare de 5oo Mb dacă nu este nimic deschis decât sistemul și n-am optimizat efectele vizuale s-au alte chestii... Eu n-am decât 1,5 Gb RAM și n-are unde să se întindă probabil... ![]() ![]() În schimb am avut alte probleme: când îmi recunoștea pa2x-ul, când spunea că nu-i bun driverul, de-mi venea să le sparg. Cu compatibilitatea și cu tot, abia am reușit de l-am instalat manual după ce am pus de vreo 2 ori Windows-ul. Mai aveam nuș' ce eroare la un modem usb, dar am rezolvat-o într-un final... [ Edited Thu, 05 Nov 2009, 10:18PM ] |
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
![]() asa merge win 7 fara sai inchizi din servicii si procese ionutz frate am instalat asta pe n pc uri win 7 ultimate |
||
Back to top |
|
||
lucianG1000 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8217
Pe win 7 merge daemon. Au scos cei de la daemon o varianta compatibila cu win 7. Eu il am instalat si merge. |
||
Back to top |
|
||
Ionutz_pa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12
NxSound a scris ... asa merge win 7 fara sai inchizi din servicii si procese ionutz frate am instalat asta pe n pc uri win 7 ultimate Și eu tot Ultimate am și nu sare de 5oo Mb (numai sistemul) și nici procesele nu le-am oprit că nu mă pricep (42-43) fără nimic deschis. O fi și din cauză că n-am instalat drivere deloc, l-am lăsat pe el să facă treaba asta... ![]() |
||
Back to top |
|
||
marianmoisii |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6772
eu am 4 Gz de rami si foloseste cei drept 1.20 Gz, dar nu se cunoaste la 4 Gz e bine de stiut ca windows 7 foloseste resurse ... dar are viteza... si daca are de unde nu mai conteaza cati rami iti ia.... mie unu imi place ca e rapid acest windows.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |