Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Roland GW8 |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
1 punct mare pentru MIDI via USB. Pe prima pagină ataşată de tine la NOTE, parcă spune că încarcă în GW8 cât.... încape... în GW8. Ce sens mai are încărcarea STL (de fapt unde?) dacă deja le ai pe memoria USB? Ori încarcă doar pe cel care-l rulează pe moment, apoi încarcă altul... ştii la ce mă refer. Cred că tot pe o volatilă lucrează. Sper să mă înşel!!! Oricum, este ceva de luat în seamă... polifonia! Mai rămâne să descâlceşti editorul STL şi te proclam cu mâna pe inimă Mondernatoru' Anului. |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Nu e in sensul asta ca incarci tot.Deci orice date de pe stick usere ,styleuri ,performance ,midi file se pot incarca de pe stick in clapa exact cum incarcai un user sau un style de pe flashul din EXR-E2.Normal ca un style ca sa functioneze trebuie incarcat in memoria clapei si midul la fel.Nu-l citeste direct de pe stick ci il incarca in clapa cum e si la celelalte clape mai avansate.Cand am avut G600 si scoteam discheta midul se oprea acolo cred ca era alt sistem de incarcare in "rate".In mod sigur are memoria interna pentru asa ceva acum nu stiu cat e.Daca iar ai un style din ala de 300kb sper sa incapa .Poate ai vazut style converter de la GW 7 e unul simplutz.Chiar azi i-am facut upload pe site.Eu cred ca va fi ceva la fel poate mai perfectionat un pic tinand cont ca GW8 e mai complex un pic si are mai multe tonuri.(peste 1000). Eu deja te proclam modernatoru' anului pe celalalt site . |
||
Back to top |
|
||
Matrafox |
|
||
Guest
|
Inca un mic demo video AICI.
|
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Registered Member #65
Mai fratilor m-am uitat putin peste acest manual GW8 si oare nu am vazut eu sau aceasta clapa nu are ARRANGER, adica nu poti scote basul sau celelalte instrumenta sau chiar si drum adica nu se poate cnata (SOLO) ca sa folosesc limbajul nostru? Oare sunt eu dobitoc si nu am vazut? Daca a observat cineva poate ma lamureste si pe mine ,sau poate sunt alti termeni in manual si nu am inteles eu ,tin sa mentionez ca engleza mea lasa de dorit .multumesc pentru cei care ma vor lamuri si sper sa nu fie un motiv de distractie pe tema asata imi cer scuze.
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
Ady, nu va râde nimeni de nimic, este prea nouă jucărica. Dorel, când va apare la noi?... tare aş face un drum să bem o kafe... |
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Registered Member #65
Sarac.lipit din cate am vazut eu pe site-ul Roland Romania cica ar fi livrabila in octombrie : LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
pân'atunci aflăm toate 'dedesupturile'...
|
||
Back to top |
|
||
nateum |
|
||
Registered Member #17
mosu iar are chef de glume,asa ca nu fiti atit de curiosi ca va creste.........NASUL.... ce ati crezut ca va creste altceva?.Asa ca ia mai lasati ceva surprize si la momentul aparitiei clapei !
|
||
Back to top |
|
||
ADY E2 |
|
||
Registered Member #65
Un Pret care cred ca va fi si pe la noi sper: [ Edited Wed Jun 25 2008, 12:31PM ] |
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
încet-încet apar date şi preţuri noi. Pentru mine este clar un lucru. USER STYLE 100. Se încarcă în volatilă... de cât o fi... Nu vede mai multe. Ar fi de-ajuns ca număr. Îmi fac cu ochiu' tare kilogramele... şi preţul |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |