Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ajutor achizitionare sistem sunet . |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
costelmutu28 |
|
||
Guest
|
stai linistit cu THE BOX SET 1210P. CU BANII PE CARE II AI IA CE TI-AM RECOMANDAT EU (setul de RCF) si iti garantez ca nu o sa regreti. Este super testat si mergi la sigur. Evita sa faci experiete pe banii tai. Mergi la Gheorghieni la dl. Calman si iti face si reducere si iti da si garantie. Succes. |
||
Back to top |
|
||
robert84 |
|
||
Guest
|
Da dar eu nu pot sa imi i-au RCF activi ca am putere ep4000 de la behringer ultima aparitie,asta e treaba..Dami un nr de tel sau o adresa web pe internet a magazinului de la ghiorgheni.
|
||
Back to top |
|
||
costi_pa2xpro |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8397
Mersi mult Costel Mutu . O sa iau legatura cu dl. Calman , dar dupa sarbatori . Numai bine va doresc si sarbatori fericite . La multi ani !!!
|
||
Back to top |
|
||
costi_pa2xpro |
|
||
Salut . Am incercat sa iau legatura cu Dl. Calman , dar e mai mereu plecat din Bucuresti , chiar din tara . Spuneti-mi va rog alta varianta de unde as putea sa cumpar mai exista ? Va multumesc .
|
||
Back to top |
|
||
costelmutu28 |
|
||
Guest
|
tel. depozit Gheorghierni 0266-364609 0744-798020-Calmann 0745-605993-lucrator depozit |
||
Back to top |
|
||
costelmutu28 |
|
||
Guest
|
Sau 0741-275909-Florin (Suceava)
|
||
Back to top |
|
||
mariansauca |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3237
ce ziceti de Peecker Sound ?
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Costi...nu te grabi...Daca iei T-Box vei regreta...Nu se pot compara cu RCF niciodata...Nu te bucura la pret..De fapt acesta reflecta si calitatea...!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
![]() ![]() Registered Member #45
Un bass serios ajunge la o căruţă de oale. Pentru portabilitate, simplitatea conexiunilor, 'bubuială', sunt ok. Rămân adeptul boxelor 3căi clasice şi amplificator mosfet...
|
||
Back to top |
|
||
costi_pa2xpro |
|
||
Salutare . Va multumesc tuturor pt. ajutor . Mi-am cumparat de la Dl. Calman 2 RCF TT 25 AS si 1 4PRO 8003 . Sunt excelente . Nu ma asteptam sa sune atat de curat si vocea atat de prezenta . Ma bucur pt aceasta achizitie . Va doresc numai bine .
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |