Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Intrebari / Opinii / Sugestii |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ce dans mai e si acesta ? |
Go to page >> | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Ce fel de dans mai e si acesta ? Si de prin ce zona ?##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/UnhTU1C9Vew&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##>
|
||
Back to top |
|
||
mihai_comsa |
|
||
Guest
|
Jocul se numeste Musamaua . Specific zona Tulcea , Dobrogea .
[ Edited Mon, 01 Feb 2010, 03:53PM ] |
||
Back to top |
|
||
amboo |
|
||
Guest
|
SUPER !! mi-a placut la nebunie si m-am distrat de numa numa :yahoo:
|
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2199
si la mine se joaca asta.... recunosc si melodia si dansu ...da ... nu prea stiu aia sa jioashe ...1,2,3 cu 1,2,3 ... ![]() da oricum, e mai faina decat pinguinu sau brasoveanca...iar formatia ii dreseaza pe toti cum vor ei ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
ser_bm |
|
||
Guest
|
E de pe la Dobrogea, partea aia unde se canta geamparalele si se numeste musama, dane ...
[ Edited Mon, 01 Feb 2010, 04:30PM ] |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
Ok, m-am lamurit ... Thx all, pt. raspunsuri ...
|
||
Back to top |
|
||
Calin A7 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #7351
Hmm...cine inventeza asemenea dansuri? ...e frumos specific zonei respective dar sper sa nu se extinda si in alte zone dansu' asta. Nu vreau sa jignesc zona dar mie nu-mi place. In curand si piesele lente se vor dansa tot in grup. Cum apare o piesa cum iese si dans special ptr ea. Ana sa nu te superi dar mai bine pinguinul ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
luchiana |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2199
valeiiiiii Caline lasa-ma....
|
||
Back to top |
|
||
fanitractor |
|
||
![]() Registered Member #233
dansul asta nu e de acum. este un dans care se danseaza in zona dobrogea de cand am deschis eu ochii si cine stie cat inainte. nu e inventat iar strigaturile sunt toata cheia. altadata faceau vorniceii toate acele strigari...la fantezia fiecaruia. ...ce face internetul asta.... [ Edited Mon, 01 Feb 2010, 07:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
danieltrd |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8611
foarte frumos
|
||
Back to top |