Forums
| Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Negative |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Propun negative | ||
| Go to page << | |
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| victorHod |
|
||
|
Guest
|
AbadBoy ieri special am verificat - link-urile functionau perfect.Trebuie intrebati sefii ...Contacteaza-ma pe Skype ( Cenzurat ! )
[ Edited Mon, 12 Jan 2009, 02:04PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| marioara |
|
||
|
Guest
|
scuze dar nu ma descurc sa gasesc neg romanesti unde esti victor? [ Edited Mon, 12 Jan 2009, 02:04PM ] |
||
| Back to top |
|
||
| victorHod |
|
||
|
Guest
|
marioara, N-am avut acces vre-o saptamana la site(am crezut ca am agatat un ban).Cu parere de rau nu-mi pot plasa coordonatele mele pe site(o restrictie prosteasca)pentru a fi contactat.... |
||
| Back to top |
|
||
| cataboss19 |
|
||
|
Guest
|
punetzi si voi negative cu copilu de aur
|
||
| Back to top |
|
||
| victorHod |
|
||
|
Guest
|
cataboss19 a scris ... punetzi si voi negative cu copilu de aur Cu manelele stau prost de tot.Adica nu am... |
||
| Back to top |
|
||
| admin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1
victorHod a scris ... marioara, .... Cu parere de rau nu-mi pot plasa coordonatele mele pe site(o restrictie prosteasca)pentru a fi contactat.... victorHod, regulile trebuie sa fie aceleasi pentru toata lumea, insa, stii cum e si zicala aceea: "legile sunt facute pentru cei nelegiuiti..." Chiar daca nu faci parte din categoria amintita, trebuie sa respecti si tu aceste reguli, pentru a nu creea discutii. Asa este corect. Regula legata de postarea ID-urilor pe site, a fost facuta tocmai pentru o seama de oameni care activau "in paralel" cu siteul, adica, pe site se proceda intr-un fel, ori pe "privat", in alt fel. Cred ca nu este nimic de ascuns, si ca se poate dezbate pe acest forum, orice subiect, in limita bunului simt si a decentei ... [ Edited Mon, 26 Jan 2009, 02:28AM ] |
||
| Back to top |
|
||
| grecu marius |
|
||
![]() Registered Member #3619
cam greu de navigat pe site-ul asta fara sa stii rusa!
|
||
| Back to top |
|
||
| leo1 |
|
||
![]() Registered Member #1086
admin a scris ... victorHod a scris ... marioara, .... Cu parere de rau nu-mi pot plasa coordonatele mele pe site(o restrictie prosteasca)pentru a fi contactat.... victorHod, regulile trebuie sa fie aceleasi pentru toata lumea, insa, stii cum e si zicala aceea: "legile sunt facute pentru cei nelegiuiti..." Chiar daca nu faci parte din categoria amintita, trebuie sa respecti si tu aceste reguli, pentru a nu creea discutii. Asa este corect. Regula legata de postarea ID-urilor pe site, a fost facuta tocmai pentru o seama de oameni care activau "in paralel" cu siteul, adica, pe site se proceda intr-un fel, ori pe "privat", in alt fel. Cred ca nu este nimic de ascuns, si ca se poate dezbate pe acest forum, orice subiect, in limita bunului simt si a decentei ... are dreptate sa stii ca reguli prostesti ...fara id OK dar fa macar o optiune macar de a trimite pm ..eu pe nici un site/forum nu am vazut asa ceva ..sa nu ai optiune sa trimiti un pm daca vrea cineva sa imi explice asa babeste ce face ? 1000 de posturi pe forum ? |
||
| Back to top |
|
||
| Go to page << | |