Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Negative

<< Previous thread | Next thread >>
Propun negative
Go to page   <<      
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
victorHod
Fri, 28 Nov 2008, 07:32PM
Guest
AbadBoy ieri special am verificat - link-urile functionau perfect.Trebuie intrebati sefii ...Contacteaza-ma pe Skype ( Cenzurat ! )

[ Edited Mon, 12 Jan 2009, 02:04PM ]

Back to top
marioara
Thu, 08 Jan 2009, 10:48PM
Guest
scuze dar nu ma descurc sa gasesc neg romanesti
unde esti victor?

[ Edited Mon, 12 Jan 2009, 02:04PM ]

Back to top
victorHod
Fri, 16 Jan 2009, 07:30PM
Guest
marioara,
N-am avut acces vre-o saptamana la site(am crezut ca am agatat un ban).Cu parere de rau nu-mi pot plasa coordonatele mele pe site(o restrictie prosteasca)pentru a fi contactat....

Back to top
cataboss19
Thu, 22 Jan 2009, 09:25PM
Guest
punetzi si voi negative cu copilu de aur

Back to top
victorHod
Sun, 25 Jan 2009, 11:59PM
Guest
cataboss19 a scris ...

punetzi si voi negative cu copilu de aur

Cu manelele stau prost de tot.Adica nu am...

Back to top
admin
Mon, 26 Jan 2009, 02:27AM

Registered Member #1
victorHod a scris ...

marioara,
.... Cu parere de rau nu-mi pot plasa coordonatele mele pe site(o restrictie prosteasca)pentru a fi contactat....

victorHod, regulile trebuie sa fie aceleasi pentru toata lumea, insa, stii cum e si zicala aceea: "legile sunt facute pentru cei nelegiuiti..." Chiar daca nu faci parte din categoria amintita, trebuie sa respecti si tu aceste reguli, pentru a nu creea discutii. Asa este corect. Regula legata de postarea ID-urilor pe site, a fost facuta tocmai pentru o seama de oameni care activau "in paralel" cu siteul, adica, pe site se proceda intr-un fel, ori pe "privat", in alt fel. Cred ca nu este nimic de ascuns, si ca se poate dezbate pe acest forum, orice subiect, in limita bunului simt si a decentei ...

[ Edited Mon, 26 Jan 2009, 02:28AM ]

Back to top
grecu marius
Tue, 17 Feb 2009, 06:41PM
Registered Member #3619
cam greu de navigat pe site-ul asta fara sa stii rusa!

Back to top
leo1
Tue, 17 Feb 2009, 08:13PM

Registered Member #1086
admin a scris ...

victorHod a scris ...

marioara,
.... Cu parere de rau nu-mi pot plasa coordonatele mele pe site(o restrictie prosteasca)pentru a fi contactat....

victorHod, regulile trebuie sa fie aceleasi pentru toata lumea, insa, stii cum e si zicala aceea: "legile sunt facute pentru cei nelegiuiti..." Chiar daca nu faci parte din categoria amintita, trebuie sa respecti si tu aceste reguli, pentru a nu creea discutii. Asa este corect. Regula legata de postarea ID-urilor pe site, a fost facuta tocmai pentru o seama de oameni care activau "in paralel" cu siteul, adica, pe site se proceda intr-un fel, ori pe "privat", in alt fel. Cred ca nu este nimic de ascuns, si ca se poate dezbate pe acest forum, orice subiect, in limita bunului simt si a decentei ...

are dreptate sa stii ca reguli prostesti ...fara id OK ../../images/emotes/yahoo/yahoo_tongue.gif dar fa macar o optiune macar de a trimite pm ..eu pe nici un site/forum nu am vazut asa ceva ..sa nu ai optiune sa trimiti un pm ../../images/emotes/yahoo/yahoo_straight_face.gif
daca vrea cineva sa imi explice asa babeste ce face ? 1000 de posturi pe forum ?

Back to top
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF