Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Acompaniere - Armonii |
Go to page >> | |
Moderators: admin, pustiulica
|
Author | Post | ||
maael |
|
||
![]() Registered Member #8691
Stie careva daca se gasesc carti cu partituri pentru acompaniere voce sau partituri cu armonii(armonia clasica, cifrata, etc)? Exemplu: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
lupica |
|
||
Guest
|
nu cred c-o sa gasesti.............si eu am cautat...dar..........
|
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9015
Cred ca tine de auzul si priceperea fiecaruia de a putea acompania! Sunt unele formule de acompaniament, dar nu este un stas pentru toate melodiile, totul tine de priceperea si imaginatia fiecarui instrumentist de a acompania!
|
||
Back to top |
|
||
radu1994 |
|
||
Guest
|
da crick611 ai dreptate asa e nu exista o formula standard fiecare acompaniaza dupa cum ii place
|
||
Back to top |
|
||
michaelsmolitu |
|
||
Guest
|
maael a scris ... Stie careva daca se gasesc carti cu partituri pentru acompaniere voce sau partituri cu armonii(armonia clasica, cifrata, etc)? Exemplu: LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! LINK: Click aici ! Spune-mi ce stii despre armonie ca sa-ti pot explica una alta despre cum sa acompaniezi vocea |
||
Back to top |
|
||
Ionmuz-psr9000 |
|
||
![]() Registered Member #9769
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
floriensen |
|
||
Guest
|
daca tot a venit vorba de formule ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste formule pentru acompaniament de hora lautareasca la acordeon?
|
||
Back to top |
|
||
marand |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10506
Este un subiect foarte interesant!(de altfel, acesta este printre puținele subiecte care țin de muzică).Problema s-ar putea rezolva dacă unul sau mai mulți acordeoniști ar posta niște demo-uri, fie ele și numai audio, dar să se audă clar fiecare sunet în parte.Ideal ar fi ca demo-urile să fie video, cu imagine clară pe mâna dreaptă , sunet bun, și cu tempo mai rărit, astfel încât să înțeleagă destul de ușor ceeace se aude și vede.
[ Edited Tue, 06 Mar 2012, 09:13AM ] |
||
Back to top |
|
||
floriensen |
|
||
Guest
|
Da, ar putea fii si asta o varianta destul de buna.
|
||
Back to top |
|
||
danpsr9000 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10205
si eu as fi interesat de asa ceva. mai mult as dori niste treceri. adinca de ex din do in re prin do#dim. ceva de genu. toate pt do si le transpunem.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |