Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Style Works nu-mi coverteste ritmuri de la Korg PA 50/60/80 la Roland ?!? |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Stimate domn, ce aţi pus dumneavoastră acolo, sunt peste 200 de ritmuri. Sunt sigur că nu aveţi nevoie de toate. Setul pe care l-aţi pus este de la PA1 XPRO şi e făcut cu samplere. Acesta este şi motivul pentru care nu aţi reuşit să desfaceţi acel pachet de ritmuri. Datorită faptului că sunt lucrate cu tonuri semplate, niciodată nu o să vă sune pe clapa dv. nici măcar asemănător de cum sună pe PA1, din motive tehnice foarte întemeiate! Aşa încât: te uiţi matale la profilul meu, intri pe adresa mea de messenger şi vorbim acolo ce şi cum vrei să îţi convertesc. Sunt sigur că nu ai nevoie de 200 de ritmuri, marea majoritate făcute cu samplere obţinute prin tăierea din wave-ul mare a "n" bucăţi mici şi alocarea lor pe claviatură, după care s-a făcut ritmul dând note corespunzătoare cu acele bucăţele obţinute (nu zic mai mult, că te bag în ceaţă complet). Aşa că pui microfon la messenger şi vorbim acolo exact ce şi cum. Se poate face transformarea în ritm de E500 (la unele ritmuri muncim degeaba, că nu va ieşi nimic bun, din motivele expuse deja), numai că nu ai nevoie de toate ritmurile ce le-ai pus acolo. Ne auzim pe mess. Numai bine! Stimă şi respect!
|
||
Back to top |
|
||
sarac.lipit |
|
||
Registered Member #45
...şi-n plus, prin conversia 6trk la 4trk (cât ''ştie'' E-300-500)... vei mări ceaţa ritmurilor de pe PAX... la întuneric total... vei avea 2 instrumente diferite pe un TRK şi va suna bestial! -Caută ritmuri gata făcute pentru modelul tău. -Învaţă să le faci singurel, ascultă-le în SW şi bate în clape... seria E te ajută la aşa ceva. |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |