Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Pe langa..."Dumnezeu sa-l ierte!" |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
voitineanu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #462
Nefiind din zona, nu stiam de existenta celui care a fost Florian Chirita. Azi am aflat de pe celalalt site. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si condoleante familiei si celor ce l-au cunoscut! ##SANITISED## width="425" height="344">##SANITISED## src="http://www.youtube.com/v/F9lwJ6m3O_M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">##SANITISED##>##SANITISED##> Urmarind videoclipul dat exemplu si auzind armonia tinuta de maestru, rog pe toti membrii sa puna link, daca stiu videoclipuri in care sa se poata asculta armonia lautareasca asa de clar!!! Succesiunea acordurilor ma intereseaza pentru studiu. Va multumesc mult pentru intelegere!
[ Edited Fri, 12 Mar 2010, 02:34AM ] |
||
Back to top |
|
||
petricav |
|
||
![]() ![]() Registered Member #880
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
||
Back to top |
|
||
67jack |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8619
Dumnezeu sa-l ierte! Sa aiba parte de cantare ingereasca!
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Eu l-am cunoscut personal...Nu-mi vine a crede !Era absolut maestru ca armonist si ca OM...! Sa-l odihneasca Domnul...!
[ Edited Fri, 12 Mar 2010, 09:34AM ] |
||
Back to top |
|
||
marianbigm |
|
||
![]() ![]() Registered Member #14
acum cateva zile am dat de acest filmulet pe youtube si am ramas uimit, acum raman uimit a2-a oara cand aud ca a decedat. ![]() |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Atit va ramine si dupa noi...Un thread pe forum,pe care nu-l vor vedea foarte multi si va dispare dupa 24 de ore...Dar ...asta e viata.! Daca era un thread cu "te-miri-ce clapa"erau zeci de opinii si polemici....
|
||
Back to top |
|
||
Cristi Ciobanu |
|
||
Guest
|
Mare pacat...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
|
||
Back to top |
|
||
saracu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8476
Dumnezeu sa te odihneasca maistre.... Nu am avut onoarea sa ne cunoastem dar fiul sau e prieten bun cu mine...Pacat ca raminem fara asa valori dar viata merge inainte! A ramas dupa dinsul ,dupa mine, cel mai mare chitarist din Romania,fiul sau.Condoleante familiei si tie Mitica... Transmit asta si din partea lui Chirila Nicos de la Braila(fasolica).Sintem alaturi de tine Mitele.... |
||
Back to top |
|
||
dutuviorel |
|
||
Guest
|
Stie cineva care a fost cauza mortii? Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!!!
|
||
Back to top |
|
||