Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Niste pareri despre Yamaha psr S550 B |
Go to page << | |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
daddyuzzy |
|
||
Guest
|
ciury.eu am recomandat PA50 fiindca nou,este apropiat de pretul s550b,kam 4-5 milionae.Pe cand un S710 costa mai mult decat un Pa50,daca nu ma insel.Si sa iei la second-hand,vorba aia,ce e nou e nou.!
|
||
Back to top |
|
||
radux5 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #3870
Pana acum tot la Yamaha raman. Nu a reusit korgul sa imi schimbe optiunea (deocamdata). Eu nu folosesc orga neaparat pt. sunetul pe care il scote prin boxele ei. (daca la asta v-ati referit cand ati spus despre sunet). Si psr-ul care il detin acum cand repet melodii sunetul mi-e asigurat de sistemul 5.1. Se aude mult mai bine, si e un bas de invidiat.
|
||
Back to top |
|
||
case-senzitive |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9009
esty inepator?daca da eu iti zic sa iti ei un psr 550 ca este super ptr un incepator si faci c-am detoate cu ea intelegi?
|
||
Back to top |
|
||
ovibea |
|
||
![]() Registered Member #7883
eu am un psr s 550 si sunt multumit de ea , singura chestie ca nu poti sa pui tonuri pe ea in schimb e destul de ok |
||
Back to top |
|
||
codrut italianu |
|
||
Guest
|
Eiiii!!!!Dragi colegi parerile sunt inpartite, parerea mea este ca fiecare sa invatat,a experimentat pe un anumita tonalitate, eu unul ramin pentru yamaha,detin si eu yamaha psr s 550 sunt mult mai mult de inpacat cu ea .
|
||
Back to top |
|
||
EUGENIO |
|
||
![]() Registered Member #4959
sfatul meu scoate din calcul YAMAHA 550 deci nu am spus alt model, eu am avuto, decite ori o stingi de atitea ori pierde tot ce incarci(ritmuri), nustiu daca tiar placea problema asta , si este si cam veche (nu se merita psr550), de altele nu pot sa-ti zic nimic ca nu le cunosc, asi putea sa-ti zic cite ceva de Tyros3 ca pe asta il am ,dar este cam scump :-) Ma repet nu am spus psr S550 ci psr550 bafta alegerea este a ta
[ Edited Sat, 19 Jun 2010, 09:14AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |