Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page       >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
elgi
Sat Jun 05 2010, 06:51AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Sper să nu supăr pe nimeni cu postarea acestui thread care se adresează celor ce nu sunt familiarizaţi cu acest model. Încerc să dau câteva sfaturi în legătură cu modul de utilizare a lui Tyros 1, deocamdată. Dacă va fi careva interesat de subiect, voi dezvolta şi pentru Tyros 2 sau Tyros 3, funcţie de discuţii.

Cel mai indicat este ca pentru început să citiţi manualul, numai că acolo lucrurile sunt scrise destul de prost şi informaţiile sunt incomplete. Ca şi în cazul altor modele şi branduri, manualul de la Tyros-uri este incomplet şi nu dezbate lucrurile în succesiunea lor logică (părerea mea...)! Manualul se deschide aici: LINK: Click aici ! .

Dacă nu aveţi deja instalat în PC programul Acrobat Reader pentru a putea citi manualele de tip PDF, puteţi să îl căutaţi singuri pe Google, îl descărcaţi, după care îl instalaţi. Pentru cei ce nu au cunoştinţe de limba engleză, pot recurge la următoarea stratagemă: în Acrobat Reader, selectează textul care nu îl înţeleg, merg la Edit - Copy, deschid apoi LINK: Click aici ! şi dau acolo în spaţiul unde se bagă textul, click dreapta şi alegem Paste (sau Lipire, în funcţie de limba în care aveţi OS-ul dv.). Evident că traducerea va fi una comică, dar veţi putea înţelege esenţa din acea frază.

Pentru a lega Tyros la PC avem nevoie de un cablu USB normal, ca la imprimantă, scaner, aparat foto, unele celulare etc. Mai avem nevoie de un driver care îl descărcăm de aici:

LINK: Click aici ! .

După ce am pus cablul, deschidem clapa normal; în câteva momente, PC-ul va vedea clapa "Found New Hardware", Tyros, bla, bla. Va apare un Found New Hardware Wizard, vom da Next, apoi Install from a specific location, dăm browse şi dăm locaţia unde am dezarhivat driverul luat de pe net. Next, next, până la Finish.

În cazul în care nu avem ultima versiune a sistemului de operare la clapă (se descarcă de aici: LINK: Click aici ! şi apoi se dezarhivează), este bine să o instalăm ultima, deoarece aduce treburi importante! Cel mai important este faptul că putem transfera rapid fişiere între hardul PC-ul şi cel al clapei, fără a utiliza discheta.

Pentru a şti ce versiune de OS avem pe clapă, mergem la Function - Utility - Next până la Owner name şi ţinem apăsat butonul din dreapta Owner name timp de 3 secunde; va apărea o poză în care ne va spune: Version: 1.04, sau ce versiune avem noi.
După instalarea sistemului de operare (dacă e cazul), închidem clapa şi o deschidem ţinând apăsat timp de circa 7-8 secunde butonul Programmable Music Finder, până ne apare USB Storage Mode. În acest mode, în PC ne va apărea, în circa 10-15 secunde, hardul intern al clapei ca o partiţie externă a PC-ului.

Astfel vom putea gestiona foarte rapid fişierele aflate pe hardul clapei (copiere, mutare, ştergere) şi respectiv hardul PC-ului. După ce am copiat tot ce avem nevoie, închidem clapa şi o redeschidem normal.
Dacă se vor găsi oameni interesaţi, voi continua data viitoare cu modul în care se prelucrează tonurile în PC.

Să vedem dacă sunt oameni interesaţi de subiect... Sper să nu fi deranjat pe nimeni cu postarea mea. Aştept eventuale întrebări şi în măsura în care mă pricep voi răspunde la ele (aş prefera să fie întrebări strict de natură tehnică, nefăcând vorbire despre persoane). Scuze încă o dată pentru deranj. Să auzim numai de mai bine!

[ Edited Tue Jun 08 2010, 05:57PM ]


Back to top
EUGENIO
Sat Jun 05 2010, 10:37AM
Registered Member #4959
Joined: Sun Jan 11 2009, 05:29PM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 33
Eu sunt interesat de prelucrarea tonurilor din clapa.multumesc anticipat

[ Edited Sat Jun 05 2010, 10:38AM ]

Back to top
elgi
Sat Jun 05 2010, 07:54PM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Modul de lucru pentru toate cele 3 modele de Tyros în privinţa prelucrării tonurilor este relativ identic. Diferenţele o să le punctez pe parcurs.

După ce am instalat driverul, instalăm programul Voice Editor for Tyros, Tyros 2 Voice editor sau respectiv Tyros 3 Voice editor; deschidem apoi programul şi ne va apărea o căsuţă unde va scrie MIDI SETUP.

Dăm click pe acel buton şi alegem la IN - Digital workstation IN (asta la T3, la T1 şi T2 apare Yamaha USB 01 -IN, se referă la acelaşi lucru, doar denumirile sunt puţin modificate), iar la OUT vom pune Digital... sau Yamaha USB... OUT.

Dacă folosim prima dată programul, o să ne apară o chestie cu Receive preset voice; dăm acolo pe butonul Setup, dăm din nou la IN, respectiv OUT porturile corespunzătoare, apoi dăm Receive... După ce s-a terminat treaba, mergem sus la Setup - Setup şi dăm din nou porturile la fel ca la receive.

Pentru a edita unul din tonurile din Custom (sau Expansion), dăm dublu click pe el. Ne apar parametrii de bază de sintetizare, plus EQ general pe tot tonul, DSP, Reverb, Chorus şi toate celelalte, precum şi elementele din care este alcătuit acel ton. Se pot pune maxim 8 elemente simultan (altfel spus 8 tonuri suprapuse - se pot face astfel tonuri de tip orchestră).

Dăm click pe elementul care ne interesează să modificăm ceva la el; de la OSC alegem tonul din care pornim (fie din cele presetate, fie din cele Custom, respectiv Expansion).
Apoi putem da Details şi modificăm oricare din cei 88 de parametrii de sintetizare de pe acel element. La T2 şi 3, în cazul unui ton sampler, la oscilator va apărea şi un w mic între paranteze, semn că acel ton este făcut din wave-uri, nu este obţinut din modificarea vreunui preset.

După ce modificăm ce vrem pe fiecare dintre cele 8 oscilatoare ce vor cânta simultan, mergem sus la Edit - Save & Assign (acum mă refer la Tyros 2 şi Tyros 3). Pe clapă va apărea pe ecran 2 butoane, unul de save şi cel de Assign, unde vom da prima dată Save şi salvăm în hard sau pe stick, unde vrem, după care dăm assign şi îi dăm o anumită locaţie tonului nou creat între cele din librăria noastră.

Recomand după ce am făcut orice modificare, să se salveze din nou librăria prin metoda ALL DATA, nu ALIAS.
Sper să fi fost destul de explicit. Spor la sintetizat...

[ Edited Tue Jun 08 2010, 05:58PM ]

Back to top
EUGENIO
Sun Jun 06 2010, 08:31AM
Registered Member #4959
Joined: Sun Jan 11 2009, 05:29PM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 33
da multumesc , un ton stiu sa-l pun dar nu i-mi amintesc cum am facut ultima data si am pus tonuri pe vro 4 oscilatoare , va rog daca se poate un raspuns scurt pasii de a pune doua tonuri pe doua oscilatoare
Back to top
elgi
Sun Jun 06 2010, 08:33AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Păi e mai mult decât simplu (am şi explicat mai sus): pe oscilatorul (Element) 1 pui primul ton, pe oscilatorul (Element) 2 pui al doilea ... pe elementul 8 pui al optulea! Succes!
Back to top
EUGENIO
Sun Jun 06 2010, 08:49AM
Registered Member #4959
Joined: Sun Jan 11 2009, 05:29PM
Location / Localitate:: Romania
Posts: 33
Multumesc, am intrebat pentru ca am facut eczact asa cum ati zis dar gaseam decit ultimul ton importat, alelalte nu mai raspundeau de pe celelalte oscilatoare , adica raminea doar ultimul si doar pe acela puteam sa-l modific , multumesc pentru ajutor inca odata , o sa incerc astazi inca odata sa vad daca reusesc

[ Edited Sun Jun 06 2010, 08:52AM ]

Back to top
elgi
Sun Jun 06 2010, 08:53AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Probabil nu dădeai ON la fiecare dintre oscilatoare... Nu aveţi pentru ce. Spor la treabă!
Back to top
DorelC
Sun Jun 06 2010, 09:22AM
Guest
D-le Laurentiu felicitari pentru modul in care ajuti colegii cu Tyros.Ceea ce nu inteleg eu de unde atata precautie ? La ce te gandeai cand ti-ai cerut atatea scuze ? Cu asa ceva nu poti deranja pe nimeni, din contra !
Back to top
elgi
Sun Jun 06 2010, 09:35AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 666
Păi mă gândeam, domnule Dorel, că nu toată lumea are clape din seria Tyros şi astfel să nu plictisesc cu prea mult text pe cei ce deţin alte modele. Deocamdată doar domnul Eugenio a fost interesat de unele aspecte tehnice. Alţii poate nu au intrat pe site zilele astea şi, astfel, nu au apucat să citească ce am scris acolo. Aştept, oricum, întrebări legate de partea tehnică şi de la alţi useri şi, în măsura în care mă pricep, voi răspunde cu plăcere.
Să auzim numai de mai bine! Stimă şi respect!
Back to top
DorelC
Sun Jun 06 2010, 09:49AM
Guest
E foarte binevenita ideea ta si cred ca stii multi citesc , le esti de ajutor dar nu zic nimic.Sper ca macar in gandul lor sa-ti zica un multumesc.Sa nu uitam nici vizitatorii foarte multi care pot sa citeasca ce ai scris dar nu sunt membri pe site.Deci treaba e buna tine-o tot asa !Am patit-o si eu de multe ori dupa ce am ajutat foarte multe persoane am fost si injurat dar intoarcem si partea cealalta si mergem inainte.Chiar ma gandesc si eu sa deschid un thread asemanator cu ceea ce stiu eu despre modelele care le folosesc sau le-am folosit.
Back to top
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



Grisa » 25 Nov : 01:01
Stimati colegi,am vrut sa intreb cine are deja Genos,ce diferenta este fata de Tyros 4 s-au Tyros 5 la folclor???mersi...

tavy1979 » 24 Nov : 20:35
Multumesc @CrysMM. Am renuntat la schimb. Ai mare dreptate.

Roberto E80 » 24 Nov : 19:17
salutare Iulian!

Iulian Rosca » 24 Nov : 19:16
Buna seara stimati colegi!

CrysMM » 24 Nov : 16:50
@tavy1979 - omul vrea sa scape de clapa si nu stie cum sa faca. Eu zic sa stai linistit, PA1 este depasita, veche, poti avea probleme cu ea, are sound mai slab ca PA300, ocupa spatiu mai mult, este mult mai grea. Asta cu placa de baza la PA3 este asa, sa nu te intrebi tu de ce vrea PA300. Nu contesc ca PA1 nu este o clapa buna, dar la sound in nici un caz nu este peste PA300. Sa nu mai vorbim de materialele invechite.

tavy1979 » 24 Nov : 15:30
Va multumesc mult colegi pentru sfaturi.

angelitto » 24 Nov : 13:53
Ca si constructie pa1x e intr-adevar cu mult peste pa300, la care butoanele is jalnice, dar ca sound si posibilitati pa300 e in fata. Totusi si eu zic ca e bine sa probezi si un pa1x si alegi ce iti place.

Roberto E80 » 24 Nov : 13:36
salutare tuturor!... tavy1979 eu zic ca PA1 X a fost si va ramane o clapa foarte buna! PA 300 este o jucarie (parerea mea)Tot ceea ce trebuie sa faci este ca sa o verifici sa vezi daca este pastrata in buna stare!

angelitto » 24 Nov : 13:02
@EmilCornel, ramai pe pagina cu uploadul pana iti apare: ”upload ok”

angelitto » 24 Nov : 13:01
@tavy1979 , Dupa mine, ai face o mare prostie.

EmilCornel » 24 Nov : 12:22
Are cineva o idee de ce nu pot sa incarc niste materiale????

EmilCornel » 24 Nov : 12:21
Salutare

tavy1979 » 24 Nov : 12:14
Salutare colegi. O mica intrebare. Se marita sa dau o PA300 la schimb cu un PA1x modelul cu difuzoare + un mixer amplificat 2x380W. Omu vrea PA300-le pntru placa de baza zice el ca s-ar potrivi la PA3x.

EmilCornel » 24 Nov : 12:09
Buna

Grisa » 24 Nov : 04:21
Salut la toti!

nuty » 23 Nov : 19:40
buna seara colegi

Mihai13 » 23 Nov : 19:28
Salut baieti,
Ati gasit vreunul PA Manager 3 spart sa stiu daca-l mai caut pe torente sau nu
Banuiesc ca nu se poate pune aici pt ca nu este free

rogabriel » 23 Nov : 16:57
multumesc pentru sfaturi

CrysMM » 23 Nov : 15:55
Asculta pe Youtube demo cu ambele, Yamaha PSR 2100 am avut in fata, E50 nu am avut, dar din ce aud pe Youtube, mie personal nu-mi place. La capitolul asta nu mai poti cere sfaturi, ai urechi sa asculti

CrysMM » 23 Nov : 15:53
O alta problema mai poate fi intretinerea. In caz ca vei avea probleme, sa presupunem cu claviatura. Clapa rupta, schimbarea contactilor de guma, mult mai usor gasesti pentru Yamaha.

rogabriel » 23 Nov : 15:53
atunci ca si tobe e mai buna yamaha ?

CrysMM » 23 Nov : 15:52
@rogabriel - buna nu este niciuna. sunt total depasite ambele. Conteaza care este in stare mai buna fizic, clape, butoane. Atentie la ecran la Yamaha, acel model de ecran are anumite probleme. Sa se vada clar, fara sa aiba liniute subtiri pe el. Daca poti, bate si putin in el, sa nu cumva fie aranjat sa vada bine in momentul vanzarii, de preferat clapa sa fie rece cand o probezi. Mie la E50 nu-mi place deloc cum suna tobele. Vezi si tu pe youtube, gasesti destul demo cu ambele clape, usoara, folclor, si-ti faci o parere.

rogabriel » 23 Nov : 14:55
dati--mi si mie o parere care dintre cele dou e mai buna roland e 50 sau yamaha 2100

Roberto E80 » 23 Nov : 14:29
salutare tuturor!

rogabriel » 23 Nov : 13:57
aici nu e vb de ridicat sau etc este vorba de cum se aude

rogabriel » 23 Nov : 13:57
ma refer la yamaha 2100

rogabriel » 23 Nov : 13:56
da george de asta si intreb dar ce parca se aude cealalta mai bine

pustiulica » 23 Nov : 13:34
@rogabriel, din ce punct de vedere intrebi? Legat de sunet PSR9000 este incomparabil peste E50, la fel legat de claviatura, posibilitati, daaar si de greutate! PSR9000 este de vreo 4-5 ori mai grea decat E50, ceea ce o face aproximativ netransportabila daca nu ai bagat sala macar vreo 2 ani

george32 » 23 Nov : 13:19
rogabriel-fiecare cu gustul si parerea lui dar eu nu cred ca se merita roland e 50 este cu ecran tactil

rogabriel » 23 Nov : 13:06
rectific yamaha psr 2100 am gresit eu scuze

Prylyca » 23 Nov : 12:55
Bună ziua stimați muzicieni

rogabriel » 23 Nov : 12:36
buna ziua colegi , am si eu o intrebare se merita sa fac schimbul intre un roland e 50 cu un yamaha psr 9000 ?

benone » 23 Nov : 09:24
O Dimineata placuta tuturor

ionut74 » 23 Nov : 06:21
Buna dimineata

stocholm23 » 23 Nov : 00:39
O seara placuta !

Gioni » 23 Nov : 00:03
noapte buna

fantastic » 22 Nov : 23:12
Noapte buna dragi colegi !!!

barth53 » 22 Nov : 20:06
Salutari tuturor!

Seva » 22 Nov : 18:45
Buna seara ! Nu gasesc versurile la Lei ,lei -Provincialii si nici nu inteleg unele cuvinte pe youtube ...stie cineva unde le-as gasi .cu multumiri !!!

adinek » 22 Nov : 14:09
buna treaba

sorin77sol » 22 Nov : 11:37
Buna ziua ! ...

Mcmiki » 22 Nov : 10:44
Salutare tuturor ...

lucianG1000 » 22 Nov : 09:13
Bună dimineața !

yul » 21 Nov : 23:45
buna seara si bun gasit tuturor.

floriensen » 21 Nov : 21:36
buna seara si bun gasit tuturor.

danieltrd » 21 Nov : 20:43
buna seara...,,

george32 » 21 Nov : 19:41
Salut

costygrek » 21 Nov : 19:18
seara buna tuturor!

viorelious » 21 Nov : 19:11
seara buna!

Prylyca » 21 Nov : 12:35
Bună ziua stimați muzicanți

pyry » 21 Nov : 10:03
buna dimineata dragi colegi

reb3lutxxx » 21 Nov : 09:58
Salutare dragi colegi!

mariuspantera » 20 Nov : 22:04
Cu plăcere!

marukorg » 20 Nov : 20:43
Mulțumesc frumos Marius

mihaichiru78 » 20 Nov : 20:36
Seara buna

cosys112 » 20 Nov : 20:00
Salut !

SkiN » 20 Nov : 17:43
viori , orchestra , sax ,acordeon

mariuspantera » 20 Nov : 17:13
Marukorg, am urcat la downloads stylurile de folclor din setul lui Viorel de la Bârlad! Stylurile sun in format midi (export SMF) . Le gasesti in Downloads la styluri Korg , dupa ce o sa fie aprobate de un admin! Succes!

marukorg » 20 Nov : 17:13
Salutare tuturor

mariuspantera » 20 Nov : 17:08
Salut!

claudyucla » 20 Nov : 15:58
salutare

Roberto E80 » 20 Nov : 08:47
salutare tuturor!

marukorg » 20 Nov : 00:35
Marius numai stylurile de folclor..care sunt mai bune pt cantat...sârbă;hora mare;lenta;lăutărească si cam atât...Mulțumesc oricum Marius

mariuspantera » 20 Nov : 00:28
Marukorg , te ajut eu numai sa-mi spui ce styluri te intereseaza? Eu le pot scoate cu export midi fiecare cv in parte e munca multa si la si la tine ! Nu stiu daca se pot converti cu korg pa manager ca atunci ar fi simplu!

Prylyca » 19 Nov : 21:48
Bună seara

Cosma » 19 Nov : 15:46
Sal all :-:-h

marukorg » 19 Nov : 14:02
Salutare prieteni...Ne ajuta si pe noi cineva cu stylurile de folclor din setul de pa4 al lui Viorel??

Prylyca » 19 Nov : 13:39
George32 mulțumesc foarte frumos pentru sfaturi o duminică frumoasă vă doresc.

kisut » 19 Nov : 10:49
Salut. Stie cineva de unde pot face download la fisierul Korg Pa 3x format.pkg. Mutumesc anticipat!

george32 » 19 Nov : 09:29
Prylyca-cablu midi-usb

Cristi Ciobanu » 19 Nov : 09:28
O duminica frumoasa va doresc !!!

cipri » 19 Nov : 08:57
Salutare tuturor o Duminica placuta la toti.

Prylyca » 19 Nov : 08:48
Salutare dragi muzicanți cum conectez un Roland e86 la calculator mulțumesc anticipat!daca îmi poate da cineva o parere

Prylyca » 19 Nov : 08:43
Bună ziua

catalin184 » 18 Nov : 23:17
Buna seara

danieltrd » 18 Nov : 21:14
buna seara,,,..

EMIRAH » 18 Nov : 20:17
Salutare prieteni ,vreau sa modific un style de pa 4x dar nu stiu de unde pot memora fiecare varianta in parte la sectiunea TUNING +/-,stie careva (ex:V1 bass-/ V2 bass+ )? Multumesc !

pyry » 18 Nov : 16:31
scuze ca intru in discutie eu lucrez mai mult cu korg dar yamaha e totusi yamaha si un tyros 3 eeeeee eeeeee daca stii sa al arajezi suna nu mai vorbim de finetea clapelor

george32 » 18 Nov : 14:37
MarianD-depinde cat de uzate sunt amandoua dar din ce stiu si eu korg pa 600 este peste tyros 3

MarianD » 18 Nov : 14:29
Sa schimb Korg Pa 600 cu un Tyros 3 ?

claudyucla » 18 Nov : 14:05
buna ziua

Claudiux10 » 18 Nov : 11:56
Nitacoita pt partea de folclor la pa 600 iti recomand setul lui Viorel de la barlad.Bafta

Prylyca » 18 Nov : 07:20
Permiteți-mi vă rog frumos să descarc setul Roland e 86-e96 de la secțiunea download încărcat pe site de vitkov mulțumesc.

Prylyca » 18 Nov : 06:22
Bună dimineața .

basal » 17 Nov : 21:08
Stie cineva daca exista mapa de sunet pt roland BK3,si daca da se poate baga in Style works ?

danieltrd » 17 Nov : 20:49
salutari....

Colyy » 17 Nov : 20:11
Salutare tuturor

Prylyca » 17 Nov : 18:54
Mulțumesc pentru sfaturi o seară frumoasă vă doresc.

Nitacoita » 17 Nov : 18:13
imi recomanda cineva un set bun pentru korg pa 600

george32 » 17 Nov : 15:55
Prylyca sunt niste baterii care tine ritmurile in clapa eu am pus la gem wk3 si a mers,nu stiu daca merge si la modelul tau.

rogabriel » 17 Nov : 14:38
LINK: Click aici ! aic i claudiux colinde

Claudiux10 » 17 Nov : 14:25
Buna ziua dragi Muzicanti!!! Un set bun dw colinde pt pa 600 stie cineva...Multumesc Doamne ajuta°°!!!

rogabriel » 17 Nov : 12:59
e 86 ???? mai exista asa ceva ????? mai foloseste cineva !!! mai bine video daca poti si abgradeaza-te si tu cu ceva mai nou aia e veche rau ...............................si nu cred ca se poate ceva pt memorie alea din cate stiu doar citesc de pe discheta atat ..........sory Prylyca schimbo

cipyanoo » 17 Nov : 09:25
Buna dimineata tuturor! A mai incercat cineva cu pa 300 sa instaleze pkg - ul ala care deblocheaza functia de sampling?eu am tot incercat dar nu vrea.se opreste la 0 % dupa 10 secunde si spune:sistem update failed.please turn the instrument off.multumesc anticipat.

Prylyca » 17 Nov : 08:54
BUNĂ ZIUA AM UN Roland e 86 nu are memorie statica deci daca o închid șterge tot are cineva o idee cum pot face să țină styluri in memorie memorate pentru întotdeauna ?multumesc mult!ozi bună vă doresc.

Prylyca » 17 Nov : 08:45
Salutări la toți a poate ajuta cineva cu un set pentru Roland e 86,si MULTUMESC din suflet!

Prylyca » 17 Nov : 08:21
Mulțumesc pentru invitație în primul rând !am și eu nevoie de un set Roland e86 vă mulțumesc frumos o zi bună

danidaniel » 16 Nov : 20:34
Buna seara

danieltrd » 16 Nov : 19:07
buna seara..,,

george32 » 16 Nov : 18:42
salut,o seara buna tuturor.




Comentarii noi


[download] Manual de utilizare Korg PA600 in limba romana Posted by viorel t on 24 Nov : 18:30
multumim !


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by marukorg on 24 Nov : 17:23
se poate incarca in pa3??


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by Mrbogdan on 24 Nov : 13:40
Foarte bun!Multumim mult si poate postezi si un sax bun de juzi!


[download] Acordeon Juzi Sound Posted by geogenesys on 23 Nov : 19:06
Lasa si o descriere, de unde si cum ar suna, te rog!!! Si pentru celalat la fel, acordeon Sibiu...1511456803 ]


[download] tonuri roland Posted by faber on 21 Nov : 17:37
pentru ce roland?





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap