Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
elgi
Tue Jun 08 2010, 10:21AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 678
Mulţumesc frumos pentru gânduri. Se pare însă că nu prea sunt cetăţeni interesaţi de subiect. Practic nimeni nu vrea să muncească, aşteaptă toţi AD versiunea xyz la puterea k, şi nu vor să facă nimic. Asta e... Ăştia-s oamenii, cu ei trebuie să defilăm... Păcat!
Back to top
ciury
Tue Jun 08 2010, 03:39PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 704
si eu sunt interesat
Back to top
elgi
Wed Jun 09 2010, 10:52AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 678
Interesat de ce anume? Propuneţi un subiect de discuţie!
Back to top
cminor
Wed Jun 09 2010, 10:58AM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
Maestre (nah sa vezi cum e..)
DIn pura curiozitate, se poate exporta un kit de tobe?
Adica poti salva un kit de tobe dintr-un "set" si sa-l incarci in alt Tyros?
2. Poti copia/salva/incarca o nota , dintr-un kit de tobe (ma refer la setarile ei, nu la "sampling") ca sa poti de exemplu copia dintr-un kit in alt kit doar 1 nota (repet nu sunetul semplat, ci setarile acelei note, de panoramare, velocitate, oscilatori, tot)?
Back to top
elgi
Wed Jun 09 2010, 11:10AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 678
Da. Acest lucru se poate face foarte uşor în programul de care deja am vorbit (Voice Editor for Tyros 1, 2 sau 3). Iei pe fiecare notă în parte ce tobă vrei din orice kit!
Back to top
cminor
Wed Jun 09 2010, 11:18AM
cminor

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 2746
MI-au plesnit 3 fire de par si asa rare, ca imi copiez in Korg M3 dintr-un kit in altul 1 nota (adica a trebuit de fapt sa copiez scris, setarile si sa le refac)
Are editor VST dar nu stie sa faca asa ceva...
Back to top
tonoi
Thu Jun 10 2010, 12:27AM

Registered Member #4876
Joined: Thu Jan 08 2009, 07:34PM
Location / Localitate:: Landshut
Posts: 52
eu am un tyros 1 si as vrea sa stiu cum pot sa schimb la un ritm "de exemplu bateria " si sa il pot inregistra ca sa nu mai trebuiasca sa il schimb cand pornesc iar tyrosul . va multumesc anticipat keyboards
Back to top
elgi
Thu Jun 10 2010, 08:14AM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 678
Simplu: selectezi ritmul respectiv, mergi la Digital Recording - Style Creator, apoi deschizi Mixing Console şi modifici ce vrei matale acolo (să fii în modul Mixing Console - Style Part), adică: ton, volum, balans, brightness, harmonic content, equalizer joase-înalte, nivele de reverb, chorus, DSP, tip de DSP, pe care track să aplici DSP-urile care le doreşti, toate acestea separat pe fiecare track în parte. După ce am terminat de mofificat tot ce dorim, dăm un singur Exit; ne va apărea din nou în spate Style creator-ul. Dai o dată start şi o dată stop la ritm (pentru ca generatorul de ritm să vadă toate aceste modificări făcute la style), după care dăm din dreapta butonul Save şi salvăm unde dorim: dischetă, memoria User sau hard-disk, în care folder dorim.
Mult succes!
Back to top
ciury
Thu Jun 10 2010, 05:52PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Location / Localitate:: Bucuresti
Posts: 704
asta cu ..."dai o data START si o data STOP, ca generatoruil de ritm sa vada aceste modificari", suna a bug in sistemul de operare )

In mod natural ar trebuii cand dai exit sa te intrebe daca vrei sa salvezi, iar daca dai save, modificarile din consola, ar trebui sa se persiste in bazele de date, si asta fara START SI STOP
Back to top
elgi
Thu Jun 10 2010, 06:02PM
elgi

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Location / Localitate:: Suceava
Posts: 678
Nu e deloc bug în O. S. Şi o să explic de ce. Pentru că poţi modifica ceva în generatorul de ritm, poţi ieşi fără să salvezi ritmul, apoi fără a trece la alt style, poţi cânta cu el ca să vezi cum sună când te plimbi cu acordurile (răsturnările). Aşa că nu e bug! Din contră, este un atu al modului de lucru pe clapă! Pentru că poţi modifica ce vrei în Style creator, dai exit, fără să salvezi şi fără a încărca alt ritm, astfel putând vedea dacă e bine sau nu ce ai făcut în Style creator, apoi putând acţiona în consecinţă: fie să mai modifici ce nu sună corespunzător, fie să salvezi direct ritmul.
Mulţi nu pricep logica Yamaha, de aia zic că nu sunt bune. Vulpea şi strugurii...
Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!

Chat

You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup



cipri » 24 Feb : 19:12
Sara buna tuturor.

cdinu » 24 Feb : 18:52
salutari.

dextar_x » 24 Feb : 16:47
sall all

Costy71 » 24 Feb : 15:07
ok sa rezolvat multumesc mult angelitto!

angelitto » 24 Feb : 15:01
@Costy71, intri aici, o schimbi si salvezi din josul paginii LINK: Click aici !

Costy71 » 24 Feb : 14:58
Buna ziua dragi colegi care ma poate ajuta si pe mine cum pot schimba parola va multumesc

angelitto » 24 Feb : 14:56
@Dan179, fa un factory restore. Daca tot 105mb arata, instaleaza din nou OS'ul. Daca si dupa OS tot 105mb sunt, trimite-o la garantie.
@florea, uite asta eu zic ca merge LINK: Click aici !

LAVIN » 24 Feb : 14:55
Salutari,,,,

acery71 » 24 Feb : 14:39
Salut Florea ! Pentru pa300 ceva bun nu avem idee , ceea ce stim este ca din ce este pe forum iti creezi tu un set al tau exact asa cum ti-ai dori sa fie .O zi placuta in continuare !

Costy71 » 24 Feb : 14:37
Salutare dragi colegi va doresc o dupa amiaza placuta tuturor!!

george32 » 24 Feb : 14:32
Salutare

dextar_x » 24 Feb : 13:47
Cine ma poate ajuta cu un set pt korg pa 800 cu 128 mb ram

dextar_x » 24 Feb : 13:44
Cine ma poate ajuta cu un set bun pentru korg pa 800

dextar_x » 24 Feb : 13:41
Salutare colegi mei ?

cosys112 » 24 Feb : 13:13
Salut

florea » 24 Feb : 13:02
salut prieteni !!! ce set pentru korg pa300 imi recomandatii ..ceva mai reusit ce pot gasi pe site !!multumesc frumos

acery71 » 24 Feb : 12:28
Salutare prieteni ! Am reusit sa imi fac cateva ritmuri pentru pa700 , am incarcat setul pe site , asteptam publicarea lui de catre Admin ! O zi placuta in continuare va doresc !

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:04
Va rog sa-mi spuneti daca gasesc la Download un set cu returnele (M.Gerea) pentru Korg pa800 (64mb), si cum se numeste?

dj_gigi13 » 24 Feb : 11:02
Buna ziua colegi!

CrysMM » 24 Feb : 10:28
@Dan179 - ai incercat o resetare generala?

Dan179 » 24 Feb : 10:27
Salut, a mai avut cineva problema la pa900 sa fie memoria de 105 in loc de 192.
Si nu este niciun set pe ea. Care o fi problema ca sistemul de operare este ultimul 1.2?

Costy71 » 24 Feb : 10:07
Buna dimineata colegi!

AEM » 24 Feb : 07:42
Domnule victorr, la adresa aceea v-am scris un mesaj.
Am recunoscut țambalul, braciul și acordeonul .
:-)

seby_69 » 23 Feb : 20:37
va salut respectuos stimati colegi!

victorr » 23 Feb : 20:14
Pardon, Grisa Golovaci. Asculta aici: LINK: Click aici !

victorr » 23 Feb : 20:10
AEM, nu stiu ce set ai gasit tu de Korg PA2. Dar vezi ca sunt 2 Grisa, amandoi din Cernauti. Cel care e activ acum pe site, e Grisa Gostiuc. Dar mai este si altul, Grisa Mahala.

laur82 » 23 Feb : 19:54
Nu am acces la download.

laur82 » 23 Feb : 19:54
As dori si eu ritmul firida pentru tyros2

robert92 » 23 Feb : 19:19
de ce nu am acces la download daca am facut si o donatie? cat trebuie sa mai astept?

mihay_gw8 » 23 Feb : 18:35
buna seara dragi colegi

marukorg » 23 Feb : 14:54
Salutare

dextar_x » 23 Feb : 13:37
nu am cces la downald pt a imi descarca un set pt korg pa 800 cu 128 mb

dextar_x » 23 Feb : 13:33
Dan_68 nu am acces la downald ........

AEM » 23 Feb : 12:55
dextar_x da o cautare dupa "pa 800" si vei gasi kile de seturi arhivate . Chestia e ca instrumentele, rhythmurile si tot ce e prin ele, nu sunt chiar usor de folosit . Din ce am inteles eu pana acum, cam este setul cu rhythmuri si instrumente personalizate ...

AEM » 23 Feb : 12:01
Grisa am gasit un set pus de dvs pe internet acum cativa ani, Grisha Cernauti Pa2x 2013.SET. Foarte folositor.

Am de acum peste un giga de arhiva de seturi, am sute de instrumente, zeci de ritmuri. Din pacate, la mine pe aranjorul Sofeh, stilurile importate nu-si aleg singure instrumentele corespunzatoare.

Am inceput sa ma plictisesc de Sofeh. Si lumea imi zicea sa-mi cumpar clapa adevarata ! Pai ce ma faceam cu ea ?

milumil » 23 Feb : 12:01
Bună ziua prieteni un amic are o clapa casio CTK 6000 știe cineva dacă se pot pune ritmuri pentru ca clapa are un card de memorie și dacă da ce terminatie au ritmurile mulțumesc și o zi buna la toată lumea

dan_68 » 23 Feb : 11:48
la cate seturi de pa 800 sant la download nu ai gasit nici-unul...inseamna ca pentru tyros ai..

dextar_x » 23 Feb : 11:38
Merita sa vand korg pa 800 si sa cumpar yamaha tyros 2 ????? nu am set pt korg pa 800 ??????????

dextar_x » 23 Feb : 11:27
Buna colegi!!!

Dan179 » 23 Feb : 10:40
Danillaur am eu set pentru pa600 din Oltenia, cautama Roșu Marius pe Facebook 😀

dextar_x » 23 Feb : 10:03
Multumesc pt intelegere ...

Roberto E80 » 23 Feb : 09:44
nu face nimic...doar ca ne facem datoria si atentionam userii! stiu ca nu a fost cu intentie rea, dar asta e regulamentul pt toata lumea!

dextar_x » 23 Feb : 09:40
Scuzati .....

Costy71 » 23 Feb : 09:38
Buna dimineata colegi!!

Roberto E80 » 23 Feb : 09:32
buna dimineata tuturor! dextar_x, daca ai citit regulamentul site-ului (punctul 4 LINK: Click aici !), inseamna ca stiai ca nu ai voie sa postezi pe chat numere de telefon si adresa de mail, data viitoare risti BAN!

dextar_x » 23 Feb : 09:24
***[blocked by admin]***

acery71 » 23 Feb : 08:33
Salutare ! O zi placuta sa aveti !

cipri » 23 Feb : 08:00
Buna Dimineata tuturor.

Grisa » 22 Feb : 23:42
Salut la toti!

daniellaur » 22 Feb : 22:26
un det de pa 600 pt oltenia ??????

jenica35 » 22 Feb : 20:48
Salutare. Stie cineva pas cu pas cum pot schimba contactii de la o octava la un pa3x 61 key?

valinico » 22 Feb : 20:36
Seara buna!

sorin77sol » 22 Feb : 20:34
Salut ! ...

ionut74 » 22 Feb : 19:34
O seara buna

Costy71 » 22 Feb : 18:29
Buna seara!!

Costy71 » 22 Feb : 14:37
Salutari colegi!

naghy2005 » 22 Feb : 13:56
Salutari

Costy71 » 22 Feb : 13:22
Ok

rogabriel » 22 Feb : 12:24
costy la orga care o ai tu nu se merita investitiile vinde o si cumpara-ti alta mai performanta si vei avea satisfactii reale

Costy71 » 22 Feb : 09:34
Buna dimineata colegi!

cdinu » 22 Feb : 07:07
Buna.dimineata n

Grisa » 21 Feb : 21:35
Buna seara la toti!

Costy71 » 21 Feb : 21:18
Buna seara tuturor !!

abdon » 21 Feb : 20:56
salutare tuturora

daniellaur » 21 Feb : 20:45
viorel de la barlad sau marius gherea ca si set pt pa 600 care e mai bun aranjat??????????

sorin_faur » 21 Feb : 19:29
sal all!!

mariuspantera » 21 Feb : 19:01
Daniellaur- ca bani se merita, ca risc NU.

daniellaur » 21 Feb : 18:56
am un tovaras care a adus 3 pa 4 din belgia 2000 bucata se merita sa iau una si eu sau mai bn pastrez pa 600??

lin » 21 Feb : 18:14
Buna seara tuturor

yul » 21 Feb : 18:14
seara buna clape.ro

fantastic » 21 Feb : 18:01
Salutare la toti colegii !

Costy71 » 21 Feb : 17:25
Buna seara!

Mcmiki » 21 Feb : 17:24
Salutare oameni buni!

cdinu » 21 Feb : 16:02
SALUT COLEGI.
cine are psr s900 ?
cati ram ?
superioara fata de psr 9000 ?
multumesc .

daniellaur » 21 Feb : 15:45
haide domne macar 2 donwloaduri am uploadat foarte multe fisiere si seturi

viorel15 » 21 Feb : 15:45
Salu colegi..niste seturi bune de tyros,Psr s770 970 stiti careva ? Multumesc sa aveti o zi buna !:)

CosminT5 » 21 Feb : 15:17
salut tuturor!

fantastic » 21 Feb : 15:13
Sunet foarte bun !!!

lucianG1000 » 21 Feb : 13:49
@daniellaur, ti s-a raspuns mai jos...
trebuie sa ai vechime minim 2 luni si activitate consistenta pentru a primi acces la Download.

daniellaur » 21 Feb : 11:34
cine e admin pe siteul acesta?

daniellaur » 21 Feb : 11:21
domnule admin te rog frumos rezolva si problema mea ca sunt de o saptamana continu pe site ca sa descarc si eu ceva

daniellaur » 21 Feb : 11:09
salut domnilor admini vreau sa descarc si eu ceva ce faceti nu sunteti oameni la cat am incarcat si ajutata pe site datimi macar doua donwloaduri

Costy71 » 21 Feb : 10:17
Gata sa rezolvat va multumesc mult pt sfaturi!

Costy71 » 21 Feb : 09:51
prin mixer si doua boxe cu subufer

pustiulica » 21 Feb : 09:47
Nu trebuie setat ceva in meniu. In casti se aude ok? Daca se aude in casti, trebuie sa se auda si in boxe. In ce boxe incerci sa o conectezi?

Costy71 » 21 Feb : 09:45
nu de mult am cumparato si nu prea cunosc setarile va multumesc mult!

Costy71 » 21 Feb : 09:44
ok va multumesc asta stiam dar ma refer trebuie setat cv in meniul orgi !

pustiulica » 21 Feb : 09:36
@rogabriel are dreptate! TOATE cablurile sunt foarte importante, atat cele de la instrument la mixer si cat cele de la mixer la boxe! Un cablu de calitate proasta poate denatura sunetul: poate adauga fasait, bazait, intarziere, etc.

rogabriel » 21 Feb : 08:39
calitatea cablului de la mixer sau statie pana la orga conteaza fff mult cine stie , stie ce spun

rogabriel » 21 Feb : 08:38
am mai vazut eu instrumentisti cu orga de 500 e si cu cablu de 5 lei si se auzea ca dracu

rogabriel » 21 Feb : 08:36
daca pui rahaturi nu merge cum trebuie sau chuiar deloc

rogabriel » 21 Feb : 08:36
vrei scule dai banu pt orice produs de exterior asta e

rogabriel » 21 Feb : 08:35
un jack profesional cu ambele capete stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:34
ca sunt cam scumpe exterioarele un jack profesional cu cabliu stereo e undeva pe la 50 de lei

rogabriel » 21 Feb : 08:33
poate nu are omu bani de trei jackuri si de aia nu merge : ))))ca daca baga numa unu probabil ca nu da semnal

s_cristi » 21 Feb : 08:24
Sau poate ai XLR la boxe, vezi tu ce cablu se potriveste.

s_cristi » 21 Feb : 08:23
@Costy71, zice bine @roGabriel dar nu specifica faptul ca in mufa Phones/Output pui o mufa stereo a unu cablu in Y care se desparte apoi spre boxa stanga si spre boxa dreapta (L Mono, R Mono)
Asa arata cablul: LINK: Click aici ! si folosesti un adaptor stereo de la jack mic la jack mare, sau cauti cablu direct cu jack mare la toate 3 capetele.

s_cristi » 21 Feb : 08:18
Buna dimineata!
@daniellaur, ai efect de pian la Pa600 si nu iti trebuie? da-mi-l mie
sau tu vrei sa scapi de Touch Sensitive Response?

rogabriel » 21 Feb : 08:10
costy baga jacku in gaura altfel nu se conecteaz : ))))))))

Costy71 » 21 Feb : 07:26
Care stie sami spuna si mie am un psr e 453 si nu reusesc so conectez la boxe va multumesc




Comentarii noi


[download] pa700_Marius2018.set Posted by acery71 on 24 Feb : 18:24
Astept parerile voastre fie ele bune sau rele ,dar cel mai mult astept sa il imbunatatiti si sa il repostati ! Seara placuta sa aveti !


[download] set pa 600 foarte bun Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:18
Nu e bun de nimic !


[download] stile bune pa 600 Posted by cosys112 on 24 Feb : 13:17
mie nu imi merg in clapa incarcate


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
as dori si eu ritmul firida


[download] Ritm Trandafir - Yamaha tyros Posted by laur82 on 23 Feb : 15:39
misto ritm





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor

Ro2.ro - Promovare si statistici web Muzica SEO Romania Director Web Energy TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web Twitter
Mobile Theme

Zuma Deluxe Sitemap