Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha
 
<< Previous thread | Next thread >>
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros
Go to page   <<        >>  
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
Author Post
elgi
Tue Jun 08 2010, 10:21AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Mulţumesc frumos pentru gânduri. Se pare însă că nu prea sunt cetăţeni interesaţi de subiect. Practic nimeni nu vrea să muncească, aşteaptă toţi AD versiunea xyz la puterea k, şi nu vor să facă nimic. Asta e... Ăştia-s oamenii, cu ei trebuie să defilăm... Păcat!

Back to top
ciury
Tue Jun 08 2010, 03:39PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
si eu sunt interesat ../../images/emotes/yahoo/yahoo_winking.gif

Back to top
elgi
Wed Jun 09 2010, 10:52AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Interesat de ce anume? Propuneţi un subiect de discuţie!

Back to top
cminor
Wed Jun 09 2010, 10:58AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2748
Maestre (nah sa vezi cum e..)
DIn pura curiozitate, se poate exporta un kit de tobe?
Adica poti salva un kit de tobe dintr-un "set" si sa-l incarci in alt Tyros?
2. Poti copia/salva/incarca o nota , dintr-un kit de tobe (ma refer la setarile ei, nu la "sampling") ca sa poti de exemplu copia dintr-un kit in alt kit doar 1 nota (repet nu sunetul semplat, ci setarile acelei note, de panoramare, velocitate, oscilatori, tot)?

Back to top
elgi
Wed Jun 09 2010, 11:10AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Da. Acest lucru se poate face foarte uşor în programul de care deja am vorbit (Voice Editor for Tyros 1, 2 sau 3). Iei pe fiecare notă în parte ce tobă vrei din orice kit!

Back to top
cminor
Wed Jun 09 2010, 11:18AM

Registered Member #55
Joined: Fri May 30 2008, 10:44PM
Posts: 2748
MI-au plesnit 3 fire de par si asa rare, ca imi copiez in Korg M3 dintr-un kit in altul 1 nota (adica a trebuit de fapt sa copiez scris, setarile si sa le refac)
Are editor VST dar nu stie sa faca asa ceva...

Back to top
tonoi
Thu Jun 10 2010, 12:27AM

Registered Member #4876
Joined: Thu Jan 08 2009, 07:34PM
Posts: 52
eu am un tyros 1 si as vrea sa stiu cum pot sa schimb la un ritm "de exemplu bateria " si sa il pot inregistra ca sa nu mai trebuiasca sa il schimb cand pornesc iar tyrosul . va multumesc anticipat keyboards

Back to top
elgi
Thu Jun 10 2010, 08:14AM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Simplu: selectezi ritmul respectiv, mergi la Digital Recording - Style Creator, apoi deschizi Mixing Console şi modifici ce vrei matale acolo (să fii în modul Mixing Console - Style Part), adică: ton, volum, balans, brightness, harmonic content, equalizer joase-înalte, nivele de reverb, chorus, DSP, tip de DSP, pe care track să aplici DSP-urile care le doreşti, toate acestea separat pe fiecare track în parte. După ce am terminat de mofificat tot ce dorim, dăm un singur Exit; ne va apărea din nou în spate Style creator-ul. Dai o dată start şi o dată stop la ritm (pentru ca generatorul de ritm să vadă toate aceste modificări făcute la style), după care dăm din dreapta butonul Save şi salvăm unde dorim: dischetă, memoria User sau hard-disk, în care folder dorim.
Mult succes!

Back to top
ciury
Thu Jun 10 2010, 05:52PM
Registered Member #5922
Joined: Mon Feb 09 2009, 03:10PM
Posts: 710
asta cu ..."dai o data START si o data STOP, ca generatoruil de ritm sa vada aceste modificari", suna a bug in sistemul de operare ../../images/emotes/yahoo/yahoo_happy.gif )

In mod natural ar trebuii cand dai exit sa te intrebe daca vrei sa salvezi, iar daca dai save, modificarile din consola, ar trebui sa se persiste in bazele de date, si asta fara START SI STOP

Back to top
elgi
Thu Jun 10 2010, 06:02PM

Registered Member #196
Joined: Fri Jun 27 2008, 09:43AM
Posts: 713
Nu e deloc bug în O. S. Şi o să explic de ce. Pentru că poţi modifica ceva în generatorul de ritm, poţi ieşi fără să salvezi ritmul, apoi fără a trece la alt style, poţi cânta cu el ca să vezi cum sună când te plimbi cu acordurile (răsturnările). Aşa că nu e bug! Din contră, este un atu al modului de lucru pe clapă! Pentru că poţi modifica ce vrei în Style creator, dai exit, fără să salvezi şi fără a încărca alt ritm, astfel putând vedea dacă e bine sau nu ce ai făcut în Style creator, apoi putând acţiona în consecinţă: fie să mai modifici ce nu sună corespunzător, fie să salvezi direct ritmul.
Mulţi nu pricep logica Yamaha, de aia zic că nu sunt bune. Vulpea şi strugurii...

Back to top
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

! În atenţia noilor înregistraţi pe site!


Comentarii noi


[download] SouthEast Europe Pack For Psr s670 Posted by Grisa on 23 Apr : 15:33
Mersi,succes.


[download] Pa700 Cherry 2019 Posted by Mihai13 on 22 Apr : 10:29
Dupa atata timp de facut altceva, m-am hotarat ca setul asta chiar merita reparat. Mai am putin.De ce, pt ca pare ca cineva a muncit (Tambalul Loop pt doina are doar citiva MB si n [more ...]


[download] Set Korg Kronos 2 Turcia Posted by alex-lx on 21 Apr : 18:50
nu gaseste pcg si kge.


[download] Viorel - Korg PA4x 2019 v2 Conv PA3x SET full Posted by APOLO820 on 20 Apr : 21:22
Mersi, sanatate!!!1555784642 ]


[Content] Cereri pentru acces la descărcări fișiere de pe site Posted by ImCristian on 19 Apr : 13:56
buna ziua! am facut o donatie, cand se poate va rog sa imi dati acces la descarcari, multumesc





Facebook page





Îţi place siteul ? Susţine acest site: adăugă codul de mai jos pe siteul tău.
Clape.ro



Siteul Muzicantilor


Mobile Theme Setări confidenţialitate

Zuma Deluxe Sitemap