Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
adryan81 |
|
||
![]() Registered Member #6917
Pe windows 7 nu reusesc sub nicio forma sa gasesc driver, problema e ca pe laptopul meu nu pot sa instalez xp-ul tot din lipsa de drivere. Chiar nu are suport pentru win 7? Am vazut ca ultimele drivere sunt pentru 2000 si xp.
|
||
Back to top |
|
||
Nicu Pa500 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #906
ady98tm a scris ... Pe windows 7 nu reusesc sub nicio forma sa gasesc driver, problema e ca pe laptopul meu nu pot sa instalez xp-ul tot din lipsa de drivere. Chiar nu are suport pentru win 7? Am vazut ca ultimele drivere sunt pentru 2000 si xp. Am sa uploadez eu ca de 2 luni am pe 7/64 |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #196
Uploadat - Aprobat. Succes!
|
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Am reusit, multumesc mult.....deja dadeam in disperare ![]() |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Dacă nu se aud, atunci poate sunt de la alte clape, ca T2 sau 3, 4 şi de aia nu le recunoaşte. Nu citeşte niciun ton?
|
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Nu, nu citeste niciunul, culmea e ca in descrierea downloadului scria 'tonuri pentru tyros 1'
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
CVN nu merg pe Tyros 1. Sunt salvate greşit acele tonuri. Îţi trebuie librărie de tonuri cu extensia .T2E sau .liv, .vce.
|
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Am inteles, am gasit pe un site strain un pachet de tonuri cu extensia .vce, dar nu am mai ajuns azi noapte sa le incerc. Multumesc pentru indicatiile pretioase ![]() |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Nu aveţi pentru ce, maestre! Nu am făcut nimic deosebit. Starea de normalitate nu este una de excepţie! Părerea mea...
|
||
Back to top |
|
||
adryan81 |
|
||
Mai revin cu o intrebare, referitor la registration bank, obisnuit fiind cu roland, unde era foarte simplu de navigat prin performance, aici mi-e cam incomod, sau nu fac eu cum trebuie. Exista vreo alta metoda de salvat performance in afara de cea cu registration bank, in care ai cate 8 performance pe pagina? Mi-e greu fiindca de exemplu am in acest moment 4 registration banks cu cate 8 perf. pe fiecare, daca de exemplu caut o piesa care nu stiu in ce bank este, trebuie sa caut in fiecare la rand. Ceva in genul music finder ar fi fost perfect, sa am lista completa sa zicem, cu 200 de performance si sa pot sa scroll-ui prin ele pana gasesc ce imi doresc. Exista vreo varianta mai simpla si nu stiu eu? Sper ca am fost destul de explicit. Multumesc frumos. p.s:Elgi, daca as fi maestru, nu as mai pune intrebari pe aici pe forum, trebuie sa ma mai nasc de doua ori sa devin maestru ![]() |
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |