Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Câteva sfaturi pentru folosirea unui Tyros |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
huzumsorin |
|
||
Registered Member #8800
multumesc domnule Laurentiu !
|
||
Back to top |
|
||
Harald |
|
||
Registered Member #10764
am si eu o intrebare : cum as putea converti style-uri de T2, T3 si T4 pentru Tyros 1 , pentru ca daca le accesesez direct suna incomplet sau chiar deloc. Multumesc
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
De la T2 nu trebuie convertite deloc. De la 3 şi 4 trebuie convertite cu Tyros 3 to 2 converter. Numai că unele ritmuri care au alocate samplere, când le punem în Tyros 1, care nu are samplere, anumite trackuri s-ar putea să nu sune deloc, pentru că nu are de unde să ia acel ton semplat (Controllerul 6 - Data Entry MSB - primeşte valoarea 63, dar Program Change-ul cu valoarea respectivă dată de track nu există în T1 - asta e pentru profesioniştii care ştiu sigur-sigur de ce anume una dintre clape e ză King şi de ce nu altă clapă e ză Queen...). Soluţia este să alocăm trackurilor din ritm care nu sună nimic câte un ton din presetul clapei sau din Custom Voice-urile pe care le putem crea cu ajutorul softului Voice Editor for Tyros. Succes şi numai bine! După ce am alocat tonurile şi reglăm ritmul din Mixing Console după cum dorim, mergem la Digital recording - Style creator, dăm o dată start şi stop şi apoi dăm Save, salvăm unde dorim (user, hard, dischetă) ritmul respectiv şi asta e tot. Mult succes!
|
||
Back to top |
|
||
Mihai75 |
|
||
Registered Member #10915
Multumesc pentru explicatii Domnule Laurentiu [ Edited Wed Apr 11 2012, 07:47PM ] |
||
Back to top |
|
||
victor_petrescu |
|
||
Registered Member #1769
elgi am si eu o intrebare referitoare la un t2 al unui prieten: clapa are in ea un program de muzica lautareasca cu samplere etc.daca ii fac un backup(salvare)si incarc in ea alt backup de la fosta mea clapa(care avea doar setari ale ritmurilor initiale din ea) se strica programul de dinainte?in sensul ca daca vreau sa ii fac un restore la backupul ei ? adica revine la programul de lautarie sau sterge samplerele etc? te intreb pentru ca aceasta clapa trebuie folosita separat la lautarie si la muzica usoara si trebuie sa incarce mereu pe rand doua backupuri si mie frica sa nu ii stric programul de lautareasca. mersi!!! |
||
Back to top |
|
||
alex9000 |
|
||
Registered Member #6492
ma numesc Alex,am avut psr9000,de curand mi-am achitionat tyros 4 cel negru si nu ma descurc prea bn...e putina diferenta de la 9000 la tyros 4...nu ma descurc cu negativele mp3,ajung pana la un anumit punct apoi cand sa imi deschida folderul nu mai stiu ce trebuie sa fc...deocamdata nu am bagat in ea niciun program,am cautat pe aici si nu a postat nimeni nimic...nici pe celalalt site nu a pus nimieni nimic pt tyros 4...daca poti cumva sa ma ajuti cu meniul clapei,sau cateceva despre tyros 4...am incercat dupa manual dar mai tare m-a zapacit...iti multumesc anticipat!!!o zi buna si multa sanatate..!!!inca ceva...cum pot face ca numele meu de user sa nu mai fie alex 9000 ci alex banita???sanatate maxima!!!!
|
||
Back to top |
|
||
Gabygw8 |
|
||
Registered Member #602
pentru alex9000 eu as putea sa te ajut cu set si cu ceea ce stiu in materie de tyros4,pe care si eu il detin.Intra pe mess id: gstoica8.
|
||
Back to top |
|
||
Gabygw8 |
|
||
Registered Member #602
alex9000-bineinteles fara obligatii financiare
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Multe întrebări cu răspunsuri complexe... Back-up şi Restore nu face referinţă la samplere, nici la ritmuri, ci la setările ce ţin de Midi şi cele setabile, generalmente vorbind, din butonul Function. Aşadar, dacă salvăm încărcăm Librăria 1, încărcăm apoi Librăria 2, ştergem tot ce avem în Custom, încărcăm din nou Librăria 1, fiecare dintre ele îşi va vedea de treaba ei, nu are relevanţă în Librăria 2 ce ritmuri (şi cum sunt setate ele) ai tu în Librăria 1! Salvează "lăutăreasca", încarca "nonlăutăreasca", apoi din nou... idem şi la fel... Pentru dl. Alex: când spuneam că seria Tyros e altă mămăligă decât 9K, eram împroşcat cu "mizerii"... Pune mâna pe manualul în limba română şi studiază de acolo cu clapa în faţă. Numai aşa vei avea satisfacţia rezultatelor fructuoase obţinute din munca proprie. Mult succes tuturor! |
||
Back to top |
|
||
alex9000 |
|
||
Registered Member #6492
ok...un raspuns evaziv...multumesc d-ul laurentiu...cu ce m-ati ajutat???am cerut un pic de ajutor..nimic mai mult...initierea...in fine...cum m-am descurcat pana acum singur,se pare ca si in continuare trebuie sa fc la fel...o seara buna!!!
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |