Forums

Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri

<< Previous thread | Next thread >>
caut negativul Pavel Stratan - In seara asta
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
gigi_marga
Sat, 05 Jun 2010, 08:03PM
Guest
Caut negativul Pavel Stratan - In seara asta.

Si alte negative cu Pavel Stratan ar fi bune, cu exceptia "Eu beu" si "La tanti Nina" care se gasesc deja pe site.

Nu trebuie sa fie neaparat de foarte buna calitate...

Exista o multime de fisiere in sectiunea download care, dupa titlu, ar putea sa contina ceva de Stratan dar descrierea lor in general nu indica ce fisiere sint incluse. Daca cineva le-a descarcat deja si a gasit ceva cu Stratan as fi foarte recunoscator sa ma averizeze unde se poate gasi.

Multumesc anticipat.

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[download] SET Studio Neven 2025 - Korg PA1000 Latest comment Posted by alex-lx on 27 Feb 2026, 12:48
Setul are aprox. 508mb. Se desarhiveaza mai greu pentru ca l-am compresat mai tare, sa incapa tot setul intr-o arhiva si sa nu mai irosiri un download pentru part2.

[download] SET Nicu Ion v4 2025 - Korg Kronos Latest comment Posted by alex-lx on 27 Feb 2026, 11:51
Nu e de la mine. Am verificat in diferite browsere.LINK: Click aici!

[download] SET Nicu Ion v4 2025 - Korg Kronos Latest comment Posted by alex-lx on 27 Feb 2026, 09:48
Multumesc miki67. In descriere imi scrie doarSet kronos 2025. Poate vre-o eroare la mine in browser.

[download] SET Nicu Ion v4 2025 - Korg Kronos Latest comment Posted by miki67 on 27 Feb 2026, 05:31
@alex-lx, este scrisă în descriere ***

[download] SET Nicu Ion v4 2025 - Korg Kronos Latest comment Posted by alex-lx on 26 Feb 2026, 23:07
Parola arhivei SET-nicuionv4_2025_Korg-Kronos_ibaradu_clape-ro.rar ???multumesc

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap