Forums
| Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Requests / Cereri |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| caut negativul Pavel Stratan - In seara asta | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| gigi_marga |
|
||
|
Guest
|
Caut negativul Pavel Stratan - In seara asta. Si alte negative cu Pavel Stratan ar fi bune, cu exceptia "Eu beu" si "La tanti Nina" care se gasesc deja pe site. Nu trebuie sa fie neaparat de foarte buna calitate... Exista o multime de fisiere in sectiunea download care, dupa titlu, ar putea sa contina ceva de Stratan dar descrierea lor in general nu indica ce fisiere sint incluse. Daca cineva le-a descarcat deja si a gasit ceva cu Stratan as fi foarte recunoscator sa ma averizeze unde se poate gasi. Multumesc anticipat. |
||
| Back to top |
|
||
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[download] Dini Pack PPF - Yamaha
Din cele 10 styleuri au ramas 5 pt ca sunt dublateUnul cu voci asignateUnul fara voci.
[download] SET Peter PPF complet - Yamaha
Revin cu precizari.L-am pus in clapa.Pustiul(are poza pe icon pack - max 15 ani)nu a stiut cum se fac packurile.Probabil a folosit voci din alte packuri si acum toate styleurile su [more ...]
[download] SET Pastor Genos Yamaha, Part.1
Salut,L-am pus aseara 680Mb cineva si-a facut de cap cu vechiul set T4 probabil a lui Pastor.Am trecut prin toate style-urile si cam atat....Nu as recomanda asa cum este.Doar parer [more ...]
[download] Dini Pack PPF - Yamaha
260Mb - 10 sty din care 3 cardas si unul fara nume(ccc) - probabil UngariaNu cred ca merita dar nu va luati dupa mine - cine stie.Sanatate!
[download] SET de Maramures, Amalia 2018 - Korg PA700
Salut,Cautam ceva de Maramures - fara suparare - nu am gasit nimic folositor in el.Are defecte in toate userele iar ritmurile sunt AD plus altele dar zapacite complet.Daca tot am p [more ...]