Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Problema cu acompaniamentul la KORGPA2XPRO |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
stefandelabr |
|
||
Registered Member #8862
Am tras un .SET de la Downloads,setul se numeste Geo.pa2xpro.Toate bune si frumoase pana cand le-am bagat in clapa.La mana dreapta merge foarte bine iar la stanga deloc,merge ritmul fara armonie si uneori mai se aude si cate viori pe spate.Eu nu vreu chestia asta,eu as vrea sa se auda acompaniamentul cu acorduri...!!!Va rog frumos ajutatima!!!!
|
||
Back to top |
|
||
Geo_pa2xpro |
|
||
Guest
|
stefandelabr : setul ala esta al meu ! chiar acum l-am probat si merge perfect ! daca vrei ti-l mai trimit odata prin mess !
|
||
Back to top |
|
||
Minel Manelistu |
|
||
Guest
|
poate la load,ti-a dat ceva erori?
|
||
Back to top |
|
||
stefandelabr |
|
||
Registered Member #8862
da mi-a dat eroare...cred ca desta.Dar cum fac sa scap de eroare? |
||
Back to top |
|
||
stefandelabr |
|
||
Registered Member #8862
Cam ceva de genu asta im scrie.... WARNING 1.Do you want to load favorite Style too?imi da doua variante aici:yes,no-iam dat yes.Acum a doua eroare.... 2.Are you sure?la fel imi da doua variante:yes,no-am ales yes.Acum a treia eroare... 3.The HD is protected Therefore,loading a SET folder containing a PCM samples not being loaded,and sounds not soundic.Do you want to continue?la fel si aici imi dai 2 variante:yes,no-am ales yes.Si a inceput sa se incarce si cand i-am dat drumu la oricare dinte ritmurile acestui set nu vrea sa ia armoniile...Daca dau NO nu mai continua instalrea si se opreste si ma duce la loc in MEDIA!!! |
||
Back to top |
|
||
Minel Manelistu |
|
||
Guest
|
intreba-l totusi pe Geo.el este mai in tema.este setul lui,are clapa asta,si stie mai multe.
|
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
Registered Member #5950
stefandelabr a scris ... Cam ceva de genu asta im scrie.... WARNING 1.Do you want to load favorite Style too?imi da doua variante aici:yes,no-iam dat yes.Acum a doua eroare.... 2.Are you sure?la fel imi da doua variante:yes,no-am ales yes.Acum a treia eroare... 3.The HD is protected Therefore,loading a SET folder containing a PCM samples not being loaded,and sounds not soundic.Do you want to continue?la fel si aici imi dai 2 variante:yes,no-am ales yes.Si a inceput sa se incarce si cand i-am dat drumu la oricare dinte ritmurile acestui set nu vrea sa ia armoniile...Daca dau NO nu mai continua instalrea si se opreste si ma duce la loc in MEDIA!!! 1-nu este eroare 2-nu este eroare este normal sa te intrebe asa.... 3-aicea este o prlb....trb sa te duci in media/preferences...si sa debifezi hard disk protect,si dupa aia poti incarca linistit setul.. 839_belly-dance.gif toata eroarea este de acolo crazy2 tu ai hdd in mod protejat si nu incarca samplerele |
||
Back to top |
|
||
stefandelabr |
|
||
Registered Member #8862
Va multumesc din suflet!!!MI-ati fost de mare ajutor!!!
|
||
Back to top |
|
||
stefandelabr |
|
||
Registered Member #8862
Dar tot nu m-am lamurit....Cand intru in Media-Preferences acolo sunt mai multe casute care poti sa le bifezi daca vrei tu....La mine erau bifate toate....In dreptul casutelor scrie cam ceva de genu asta: 1.Hard disk Protect 2.Global Protect 3.Factory Style and Pad Protect 4.Factory Sound Protect 5.Hide Unknown Files 6.PCM Autoload 7.SSD User Protect. Acum reamintesc ca toate erau bifate...si imi aprea chestiile alea care le-am scris si ma sus.Acum ce trebuie sa fac ca sa mearga? |
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
Registered Member #196
Eu zic aşa (fără să am PA2): debifezi din toate alea doar Hard Disk Protect şi SSD User Protect. Pî Sî: atât vreau să ştiu, dacă mi-ai dat ignore pe mess... Dacă m-ai trecut la ignore list, nu te mai deranjez nevăr uatsăuevăr... Dacă ai fi băiat cuminte, ţi-aş explica pe mess cum stă treaba cu clapa, dar numai prin microfon! Oricum ar fi, mult succes! |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |