Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Demo Manea G1000! |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Rosca Iulian |
|
||
Guest
|
##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ROSCAIULIAN20/47839ceb77d855.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=137&titluEmbed=Rosca Iulian - Manea Instrumentala(Iulie 2010)">##SANITISED##>##SANITISED##>
[ Edited Wed, 07 Jul 2010, 12:49PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Iuliane te rog sa nu mai deschizi zeci de threaduri cu demourile tale, pune in continuare intr-unul deschis anterior.Si invata sa pui si tu embed la player direct in forum nu e mare lucru sa faci copy-paste la un cod. Iti zic asta mai ales dupa ce am citit motoul tau, deci fii organizat si intelept ! |
||
Back to top |
|
||
CosminVa7 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9305
Suna bine ! ![]() |
||
Back to top |
|
||
Geo_pa2xpro |
|
||
Guest
|
bine de tot ! bravo !
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Iuliane...din cite cred eu,astea sint Intro-uri...!Nu e cintat de tine cu style..!
[ Edited Fri, 09 Jul 2010, 08:20AM ] |
||
Back to top |
|
||
Rosca Iulian |
|
||
Guest
|
Corect domnu Admin!Nici nu cred ca s-ar putea canta live asa...doar style si solistica!Este un mid lucrat,tot in style transpus.
|
||
Back to top |
|
||
Rosca Iulian |
|
||
Guest
|
##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ROSCAIULIAN20/c9d4041322b397.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=307&titluEmbed=Rosca Iulian - Iubesc cum n-am iubit">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio Muzica ##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ROSCAIULIAN20/e95d7919be07ac.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=275&titluEmbed=Rosca Iulian - Toate pozele cu tine">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio Muzica2 piese cantate dupa negativ .Acum vreo 2 ani si ceva sunt facute.O parere daca se poate. |
||
Back to top |
|
||