Forums

Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Editare audio

<< Previous thread | Next thread >>
E-MU Proteus VX
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
Author Post
Calin A7
Wed, 07 Jul 2010, 07:59PM

Registered Member #7351
Am o intrebare despre acest modul de sunet. Lucrez cu el in Cubase si ma descurc de minune dar intampin o problema: cand import un midi file isi selecteaza el instrumentele ...le schimb manual si la un nou play iar le schimba cum vrea el ...e un fel de GM ON...si nu gasesc sa il pun pe OF...si nici nu stiu daca are fct asta sau daca se numeste altfel ...daca cineva lucreaza cu acest modul (Proteus VX) si ma poate lumina ar fi tare bine ...multumesc anticipat

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[Content] Donatie Latest comment Posted by miku4you on 04 Jun 2025, 22:45
Buna seara,In data de 04/06/2025 ora 21:39 am executat o donatie catre site-ul dumneavoastra si as dori sa stiu in cat timp se activeaza dreptul la download.Cu respect Marius.

[download] SET MH 2025 pentru Korg PA3X Latest comment Posted by dutu on 04 Jun 2025, 17:11
Multumim frumos,multa sanatate

[download] Brasoveanca-partitura Latest comment Posted by admin on 04 Jun 2025, 09:59
@silvian2020: am corectat fisierul, acum ar trebui să fie bun.

[download] Brasoveanca-partitura Latest comment Posted by silvian2020 on 03 Jun 2025, 22:24
nu este buna poza

[Content] Buna seara stiu ca sunt nou pe acest site va rog frumos daca se poate sa imi acordati si mie macar o descarcare pe zi. Va multumesc Latest comment Posted by mihairadu90 on 03 Jun 2025, 21:38
Buna seara stiu ca sunt nou pe acest site va rog frumos daca se poate sa imi acordati si mie macar o descarcare pe zi. Va multumesc

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap