Forums
Clape.ro :: Forums :: Calculatoare si Internet :: Software |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Software Accompaniament |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Dr.Roland |
|
||
Registered Member #8784
Stimati colegi, va rog mult, ajutati-ma am asa o intrebare, exista oare un program pentru pc de tip arranger? adica, sa unesc midi claviatura prin usb si softul sa lucreze ca o clapa cu autoacompaniament un prieten mi-a dat un prog CREATIVE Rythmania .. dar cu parere de rau lucreaza doar cu cartela audio de la Creative stie cineva un asemenia soft ?? multumesc anticipat |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
S-a mai vorbit pe forum despre acest subiect poate nu ai gasit.Exista un asemenea soft se numeste Band in a box se bazeaza pe styleuri de la Yamaha.In cel mai bun caz e recomandabil pentru enterteinment acasa, eu nu as risca sa ma duc cu asa ceva la cantat.
|
||
Back to top |
|
||
Dr.Roland |
|
||
Registered Member #8784
mersi mult Dorele ... o incerc si pe asta .. dar am mai gasit si One Man Band .. cine stie .. e super progu... la fel citeste tot de la Yamaha ...adica .sty .. chear si de la tyros 2 .. l-am conectat cu Kontact-ul .. cu tot cu semplere si acum operez totul de la tastatura .. start, stop, tempo, schimb performantele, stylurile , transpose etc.. totul doar printr-o singura atingere nu ma refer la cantatul la nunti.. intradevar .. e riscant.. dar cine are un notebook performant, audio cartela (PCMCA cred k asha le spune, nu mai tin minte) , si o claviatura usb care nu te dezamageste .. plus la asta semplere calitative ..ne ce nu, s-ar putea duce shi la cantat si inca ceva .. are si style creator.. si e foarte simplu... candva am avut un PSR2000 .. sunt toate functiile de-acolo inca o data .. mersi mult Dorele .. o sa incerc si Band in a Box .. si revin cu .. sa zicem ...comparatiile [ Edited Thu Jul 08 2010, 12:31PM ] |
||
Back to top |
|
||
livyou23 |
|
||
Registered Member #5479
Poti sa dai cateva detalii te rog despre cum ai legat One man band cu Kontact? Am incercat si eu dar nu am reusit sa fac legatura. Multumesc! |
||
Back to top |
|
||
Calin A7 |
|
||
Registered Member #7351
livyou23 a scris ... Poti sa dai cateva detalii te rog despre cum ai legat One man band cu Kontact? Am incercat si eu dar nu am reusit sa fac legatura. Multumesc! Deschizi OMB-ul -Settings-midi out..iti apare o fereastra bifezi -include vsti instruments-Vsti-1..2...3...4 ...se deschide o alta fereastra in care cauti kontact dll (il gasesti unde e instalat de obicei program files-steinberg - vst plugins) ...dupa asta selectezi la All channels- kontact dll...apoi ok....dupa care in OMB te duci la window si dai click pe kontact ( ca sa il si vizualizezi) ...de aici te descurci ...ar mai fi o obs...trebuie un pc destul de bun si soft-ul OMB cu licenta ..altfel s-ar putea sa dea erori. Aceasi treaba poti sa o faci si cu Band in a box evident cu alte setari. [ Edited Mon Jul 12 2010, 03:55PM ] |
||
Back to top |
|
||
Dr.Roland |
|
||
Registered Member #8784
eu am facut legatura cu un midi cablu vitual, se numeshte MYokeNT, si la setari in Kontact la MIDI IN seceltez acest cablu virtual intradevar , am incercat sa caut OMB licentiat, dar dau numai peste demo versiuni si de crakuri, elimentar nu pot sa imi salvez stilul creat de mine, am mai gasit si OMB Essentials Demo .. mi se pare mai comoda, adik mai ushor de operat, dar sunt limitat in timp Live, doar 60 de secunde poate stie cineva o versiune de OMB care e gratis, sau un crack mai bun, sau de ce nu un program asemanator am incercat Band in a Box dar mi se pare prea complicat |
||
Back to top |
|
||
silviu_serban |
|
||
Registered Member #3881
salut. te pot ajuta cu omb 7.1 daca iti foloseste. e numai bun de folosit
|
||
Back to top |
|
||
Dr.Roland |
|
||
Registered Member #8784
iti voi fi recunoscator silviu, dar cum ?
|
||
Back to top |
|
||
silviu_serban |
|
||
Registered Member #3881
cauta o modalitate....am inteles ca, cu adrese de mail nu e voie. Asteptam dezlegare ))
|
||
Back to top |
|
||
Kapytanu |
|
||
Registered Member #9512
Nu am reusit sa fac legatura intre kontact 4 si OMB , ma puteti ajuta?
|
||
Back to top |
|
||