Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Acordeon |
Moderators: admin, pustiulica
|
Author | Post | ||
radu1994 |
|
||
Guest
|
Salut! Am un acordeon si scapa aer pe anumite registre Va rog tare mult daca ma puteti ajuta spanandu-mi ce as putea sa ii fac . Multumesc |
||
Back to top |
|
||
str8klaw |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9118
eu cred ca trebuie reparat=))
|
||
Back to top |
|
||
seby_69 |
|
||
![]() Registered Member #1388
are dreptate colegul de mai sus! insa o poti face si tu daca ai mai desfacut vreodata un acordeon!la partea macanica dinspre claviatura,o parte din foitele de plastic nu inchid bine o parte din orificiile muzicutelor,probabil din cauza uzurii,dar daca nu te pricepi cauta un meserias-nu e foarte grav! mult succes!
|
||
Back to top |
|
||
radu1994 |
|
||
Guest
|
multumesc mult de sfaturi |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9015
daca nu e prea tarziu.....nu stiu ce acordeon ai...Weltmeister sau Hohner. In caz ca ai Hohner....desfaci carcasa in fata la claviatura si apesi pe clapa care iese sunetul, o sa se ridice bratul acela cu papucul care ar trebui sa aibe o bucatica mica de piele lipita pe el, care acopera golul unde intra/iese aerul inspre muzicuta, aceea bucatica mica de piele s-ar putea sa fie dezlipita de pe papucul respectiv.... poate insa ne spui si ce ai rezolvat! sanatate! |
||
Back to top |
|
||