Forums

Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Roland

<< Previous thread | Next thread >>
O mica intrebare pentru posesorii de VA 7/76 sau cine se pricepe..
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
Author Post
Kmcoio
Sat, 17 Jul 2010, 09:06PM

Registered Member #8319
Exista oare posibilitatea la roland, la functia One touch setting, sa imi ramana octavele cum le setez eu, si nu sa se aplice aceeasi octava la toate patru combinatiile de tonuri ce pot fi memorate cu aceasta functie pentru un ritm? Este deosebit de enervanta chestia...

Back to top
mihai94
Sun, 18 Jul 2010, 01:45PM
Guest
nu merge pt ca pe registru la pe kre esti u ai setat octava la- sau + si tonul dak este mono il ia cum este salvat pe registrul respectiv, dak stii cineva k merge sa ne spuna si noua eu nu cred k merge

[ Edited Mon, 19 Jul 2010, 02:02PM ]

Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by Clape.ro

Comentarii noi

[Content] @Excl: ai citit mesajul de mai sus, cel cu "UPDATE 2026.03.19"?

De asemenea, exista si pe forum un post cu acest subiect:
LINK: Click aici!

La fel, citește în regulament la "Accesul al downloads > Punctul C", adică aici: LINK: Click aici! Latest comment Posted by admin on 21 Mar 2026, 17:17
@Excl: ai citit mesajul de mai sus, cel cu "UPDATE 2026.03.19"?De asemenea, exista si pe forum un post cu acest subiect: LINK: Click aici!La fel, citește în regulament la "Accesul [more ...]

[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Latest comment Posted by Excl on 21 Mar 2026, 13:04
Salutare ! Doresc si eu acces pentru a descarca fisiere ! Am încărcat câteva seturi si mai am seturi de încărcat dar nu inteleg de ce nu le pot încarcă ! Menționez ca am încercat s [more ...]

[Content] Cereri pentru acces la descarcari fisiere de pe site Latest comment Posted by admin on 19 Mar 2026, 15:33
UPDATE 2026.03.19:- Având în vedere că începând de astăzi, 19 martie 2026, a fost implementat sistemul automat de obținere a accesului la download pentru utilizatorii care încarcă [more ...]

[download] SET Marius Gerea 2026 KST - Korg PA5 Latest comment Posted by sidoniap on 19 Mar 2026, 13:59
SET VECHI SI INCOMPLET

[download] SET Marius Gerea 2026 KST - Korg PA5 Latest comment Posted by claudyucla on 19 Mar 2026, 10:12
nu este complet soundul

Siteul Muzicantilor

Mobile Theme Setări confidenţialitate

Sitemap