Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Acordeoane |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Oare ce profesor o fi avut si....cum reuseste? |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, pustiulica
|
Author | Post | ||
mussic |
|
||
![]() Registered Member #3499
Se vede clar ca este un acordeon normal, intors cu claviatura in dreapta si basii in stanga !!! SI DOUA INDICII CLARE... - La claviatura sunetele grave (joase sunt jos = deci este corect) - Scrisul arata clar si fara dubii ca nu este vorba de oglinda Iata si o imagine cu un acordeon de acest tip: ![]() Si iata si alte clipuri cu stangaci...Ce vi se mai pare iesit din comun !!!.............. |
||
Back to top |
|
||
lavipaul |
|
||
![]() Registered Member #10499
Eu cred ca asa cinta el ,,,, cu mina stinga
|
||
Back to top |
|
||
Deian |
|
||
![]() ![]() Registered Member #11400
incercati si voi cu acordeonul si o sa vedeti ca asa este ...cand incerci sa canti pe un acordeon normal pentru dreptaci cu mana stanga nu poti sa canti decat intorcand acordeonul invers ...adica partea de sus vine jos ...e simplu . luati acordeonul in brate si incercati ...nu e nicio smecherie .
|
||
Back to top |
|
||
rchris |
|
||
![]() Registered Member #11374
Da, asa cred si eu, este un acordeon normal intors cu susul in jos, bravo lui.
|
||
Back to top |
|
||
beniamin90 |
|
||
![]() Registered Member #10708
si eu am vazut asa ceva la un nevazator si canta foarte bine!!
|
||
Back to top |
|
||
vmaprilia |
|
||
![]() ![]() Registered Member #13107
asa cant si eu, acordeon normal intors invers...din pacate n-am avut profesor sa imi arate ca nu e acelasi lucru sa il tii invers. la butoane nu e problema, dar la clape trebuie sa iti formezi mana pentru arpegii mai rapide....m-am tot gandit sa il intorc insa ar trebui sa o iau de la zero si sa invat 3 miscari din nou( clape, butoane, si burduf )...asta e:) |
||
Back to top |
|
||
vamix1 |
|
||
![]() Registered Member #11054
Nare niciun sens, si ce este asa de ciudat, multi canta invers la acordeon am vazut mai multi si carei faza, unii sunt stangaci si canta mai bine ca dreptacii.
|
||
Back to top |
|
||
alex-lx |
|
||
![]() ![]() Registered Member #386
![]() ![]() ![]() |
||
Back to top |
|
||
gkorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #14447
Nu este nici o oglinda este pur stangaci ….alt clip aici [ Edited Sun, 19 Oct 2014, 10:08AM ] |
||
Back to top |
|
||
ONEA |
|
||
![]() Registered Member #14539
Pur si simplu omul asa a invatat sa cante , cu acordeonul INTORS invers , nu e oglinda. Doamne ajuta !
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |