Forums
Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Partituri, Armonii, etc ... |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Armonia piesei "Muguras de primavara" - Tinu Veresezan |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
mircea61 |
|
||
Guest
|
Sal baieti, a scos cineva armonia la "Muguras de primavara" v.Tinu V.?
[ Edited Sat, 07 Aug 2010, 10:15PM ] |
||
Back to top |
|
||
Sergiu Prodan |
|
||
Guest
|
pune un link cu piesa spune in ce gama o vrei si se rezolva !
|
||
Back to top |
|
||
vlady_zal |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9677
am facut simplu dar poate te ajuta cu cv . Sanatate !##SANITISED## width="448" height="368">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/video/vladymusik/50106efdd9383e/0xe9eff4.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="368" FlashVars="durataAudio=69&titluEmbed=armonie muguras de primavara ">##SANITISED##>##SANITISED##> Vezi mai multe video din Muzica |
||
Back to top |
|
||
mircea61 |
|
||
Guest
|
Sal Vlady,multumesc mult ,sigur ca ma ajuta,nu am comparat cu originalul dar suna foarte bine !
|
||
Back to top |
|
||
mircea61 |
|
||
Guest
|
Sergiu Prodan a scris ... pune un link cu piesa spune in ce gama o vrei si se rezolva ! Multumesc pentru intentie,as pune un link cu piesa dar....nu stiu cum,o am salvata pe calc -Muguras de primavara-Tinu Veresezan,usor de gasit pe Trilulilu dar nu vreau sa fortez nota,stii,ajuta-ma cu armonia dar cauta-ti si piesa,e prea mult si nu vreau sa fiu nesimtit..multumesc inca o data ! |
||
Back to top |
|
||
admin |
|
||
![]() ![]() ![]() Registered Member #1
mircea61, ce cauta threadul acesta la sectiunea "Instrumente cu clape :: Roland" ? Data viitoare, te rog sa fii atent in ce categorie de pe forum postezi... Citeste regulamentul siteului ! Ti-am mutat eu threadul la sectiunea "Partituri, Armonii, etc ..." ...
|
||
Back to top |
|
||
mircea61 |
|
||
Guest
|
scuze nu am fost atent,multumesc!
|