Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Artisti, formatii |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ceva...inedit |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
vlady_zal |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9677
Bogdan de la Alba si Radu Ciprian##SANITISED## width="448" height="55">##SANITISED## src="http://embed.trilulilu.ro/audio/ramona81/7acaae15648ed6.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="448" height="55" FlashVars="durataAudio=237&titluEmbed=Bogdan de la Alba - Mi-a dat Dumnezeu pe lume">##SANITISED##>##SANITISED##> Asculta mai multe audio MuzicaARE CINEVA VREO OBIECTIE??? [ Edited Mon, 04 Oct 2010, 01:56PM ] |
||
Back to top |
|
||
alinomogen |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9299
frumos! violons 824_clap2.gif
|
||
Back to top |
|
||
michaelsmolitu |
|
||
Guest
|
Frumoasa ideea si armonia. Acum sa vedem si alte pareri, eu consider ca e o piesa pentru 2010.Ne-am cam plictisit de etno, cel putin eu unu sunt satul. Se aude foarte frumos tambalul iar daca este samplat, cinste cui l-a realizat. Numai bine !
|
||
Back to top |
|
||
maximilian1990 |
|
||
Guest
|
ba! nu conteaza asa tare tambalul sau ce mai ziceti voi. conteaza si versurile. sunt prea tiganesti...
|
||
Back to top |
|
||
maximilian1990 |
|
||
Guest
|
piesa asta poti sa o pui la ,,dowloads,, daca doresti, da nu pe forum. ce sar intimpla daca o sa scoatem toti asa ceva pe forum.
|
||
Back to top |
|
||
florin chitara |
|
||
![]() Registered Member #8829
Da omul e plin de muzica, bravo!!
|
||
Back to top |
|
||
Minel Manelistu |
|
||
Guest
|
felicitari!!!!!
|
||
Back to top |
|
||
Geo_pa2xpro |
|
||
Guest
|
frumoasa piesa ! felicitari si spor la munca an continuare ! numai bine !
|
||
Back to top |
|
||
Sergiu Prodan |
|
||
Guest
|
frumos adevarata muzica felicitari executantilor insa as avea ceva sa intreb pe cel care a facut postarea adica vlady_zal spune-mi te rog care-i rostul intrebarii tale ? poate in cel mai rau caz in care executai tu asa ceva aveai oarece drept sa incerci sa pui intrebarea asta dar asa nu vad nici un sens sau poate noi suntem ceva mai prostuti si nu ne prindem !! multumim oricum ! iar pt d-nu maximilian sa stii ca aici se aud versurile in limba romana cel putin la mine in calculator probabil o fi al meu defect dar chiar daca ar fi in tiganeste nu vad ce ar deranja doar aici nu se face discriminare suntem colegi indiferent de nationalitate varsa sex etc ai o biliuta neagra din partea mea la urmatoarea o sa primesti un ban frumos si elegant ! multa sanatate felicitari inca odatat executantilor si scuze pt off topic |
||
Back to top |
|
||
vlady_zal |
|
||
![]() ![]() Registered Member #9677
Sergiu Prodan a scris ... frumos adevarata muzica felicitari executantilor insa as avea ceva sa intreb pe cel care a facut postarea adica vlady_zal spune-mi te rog care-i rostul intrebarii tale ? poate in cel mai rau caz in care executai tu asa ceva aveai oarece drept sa incerci sa pui intrebarea asta dar asa nu vad nici un sens sau poate noi suntem ceva mai prostuti si nu ne prindem !! multumim oricum ! iar pt d-nu maximilian sa stii ca aici se aud versurile in limba romana cel putin la mine in calculator probabil o fi al meu defect dar chiar daca ar fi in tiganeste nu vad ce ar deranja doar aici nu se face discriminare suntem colegi indiferent de nationalitate varsa sex etc ai o biliuta neagra din partea mea la urmatoarea o sa primesti un ban frumos si elegant ! multa sanatate felicitari inca odatat executantilor si scuze pt off topic Nenea Prodan...vad ca tare mult iti place sa agati in mine... era o intrebare. 'matale ai ceva de obiectat? |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |