Forums
| Clape.ro :: Forums :: Fisiere audio, Versuri, Partituri, Armonii :: Ora de muzica |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Tabel acorduri | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: admin, ValiS, Roberto E 80, Cristi Audya, Minel, Dorel Cos
|
| Author | Post | ||
| mussic |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3499 Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AMLocation / Localitate:: Buzau Posts: 293 | Pentru cei care vor sa invete acordurile, iata cam care ar fi in Do:![]() Tinand cont de note si intervale, daca le mutati pe fiecare cu acelasi numar de clape mai sus sau mai jos(acestea nefiind altceva decat semitonuri alaturate), veti obtine si acordurile pe celelalte sunete. Adica: toate cu o clapa spre dreapta(un semiton)=Do# sau Re b, cu 2=Re, cu 3=Re# sau Mi b, cu 4=Mi, cu 5=Fa, cu 6=Fa# sau Sol b, cu 7=Sol, cu 8=Sol# sau La b, cu 9=La, cu 10=La# sau Si b, cu 11=Si.
| ||
| Back to top | | ||
| stan_gaby |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3258 Joined: Mon Nov 17 2008, 11:27PMLocation / Localitate:: Targoviste Posts: 65 | da-ne si linkul daca se poate,ca as vrea sa mi le scot la imprimanta sa le am pe toate. | ||
| Back to top | | ||
| Geo_pa2xpro |
| ||
![]() ![]() Registered Member #9385 Joined: Wed May 26 2010, 12:02PMLocation / Localitate:: Alexandria Posts: 414 | te felicit pentru ideie mussic ! ancepatorilor le prinde chiar bine chestia asta ! | ||
| Back to top | | ||
| mussic |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3499 Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AMLocation / Localitate:: Buzau Posts: 293 | Gaby sa stii ca mi-ai dat o idee si am sa fac in asa fel incat sa le puteti avea pe toate. Deocamdata, pe acestea le poti da jos ca imagine, pentru nu le-am luat de pe internet, si o sa le pun si ca material pe site. Lasa-ma pana Luni si le veti avea absolut pe toate, in asa fel incat sa le si puteti intelege. Am ales mai intai varianta asta pentru ca mi-a fost la indemana si pentru ca le-au cerut multi. | ||
| Back to top | | ||
| stan_gaby |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3258 Joined: Mon Nov 17 2008, 11:27PMLocation / Localitate:: Targoviste Posts: 65 | O spun in numele tuturor "piticilor" care vor sa devina "uriasi" ca voi : Sa ne traiesti o mie de ani !!! | ||
| Back to top | | ||
| dianuvasile |
| ||
![]() ![]() ![]() Registered Member #9613 Joined: Tue Jul 13 2010, 11:22PMLocation / Localitate:: Bucuresti Posts: 82 | @stan_gaby Poate te ajuta asta. Daca vrei sa o salvezi in PC dai click dreapta => save image as. | ||
| Back to top | | ||
| crick611 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #9015 Joined: Sun Mar 07 2010, 07:58AMLocation / Localitate:: Giurgiu Posts: 151 | pe mine unu m-ar fi interesat, niste imagini cu toate tonalitatile in parte asa cum este in prima poza a lui mussic,,, @mussic da-ne si noua site-ul poate gasim si celelalte tonalitati! | ||
| Back to top | | ||
| mussic |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3499 Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AMLocation / Localitate:: Buzau Posts: 293 | Nu le-am luat de pe site-uri...Le-am facut eu asa avand ca model niste carti. Am sa caut in scurt timp sa le fac pe toate asa...Vad eu cum fac, dar o sa-mi ia putin timp. Deci aveti "putintica rabdare"...vorba lui Caragiale si o sa le pun eu pe site ca sa le puteti da jos. Promit ca de Luni sau le pun pe rand(cate o pagina), sau tot materialul odata. | ||
| Back to top | | ||
| crick611 |
| ||
![]() ![]() Registered Member #9015 Joined: Sun Mar 07 2010, 07:58AMLocation / Localitate:: Giurgiu Posts: 151 | Multumim mussic pentru initiativa! daca ai posibilitatea, mai bine scaneaza cartile, sa nu te chinui! | ||
| Back to top | | ||
| mussic |
| ||
![]() ![]() Registered Member #3499 Joined: Wed Nov 26 2008, 12:25AMLocation / Localitate:: Buzau Posts: 293 | Am promis ca pun toate acordurile!!!! Asa ca am revenit cu materialele respective. Nu vorbim aici si de cele pentru jazz(notate cu 10,11,12,13), pentru ca oricum sunt raritati. Avand in vedere cat de utile sunt, as vrea sa le pun si aici si pe site, ca arhiva, dar ocupa mult. Asa ca le pun doar arhivate, la sectiunea "Acorduri, armonii". Si aveti si notiuni de teorie muzicala, in completare. Sa cititi cu atentie si documentul word, cu explicatiile aferente !!!!!!!! [ Edited Thu Oct 14 2010, 01:25PM ] | ||
| Back to top | | ||
| Go to page >> | |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
Buna seara stimati colegi Clape.ro
hi
seara buna tuturor!
Sal
Salutare prieteni
ploua la BC
am inteles, sa traiti
@Virgilex,te rog frumos sa nu mai pui la upload fisiere de tip cda.acelea merg doar de pe cd-ul care a fost scris.nici un player de pe pc nu are cum sa deschida acel tip de fisiere!
Buna ziua tuturor
Buna ziua
sal clape.ro
salutari tuturor
Buna dimineata tuturor membrilor clape.ro o zi frumoasa=D>
Buna dimineata tuturor membrilor clape.ro si o zi cat mai frumoasa!
neta buna
O zi buna tuturor
Buna dimineata tuturor colegilor Clape.ro
buna dimineata, tovarasi!
neata buna la toata lumea ...!
neata buna tuturor!
o zi faina s'aveti
neata buna!
Buna dimineata! Zi faina sa avem
Neata tovarasi, pretini !
buna dimineata clape.ro
View all posts (1520)
Comentarii noi
[download] Io mi-s pavel din banat Posted by crick611 on 22 May : 00:32
@FloriDenta, din pacate trebuie sa ii dau dreptate lui @gabi32123. Nu exista nicio partitura, DOAR acorduri pentru chitara!!!
[download] Io mi-s pavel din banat Posted by gabi3213 on 21 May : 23:51
mie imi apar doar niste acorduri cred ca de chitara
[Content] Buna seara as dori si eu sa am acces la descarcari deoarece sunt destul de activ pe site.va multumesc Posted by Cosminlix on 21 May : 22:58
Buna seara as dori si eu sa am acces la descarcari deoarece sunt destul de activ pe site.va multumesc
[download] Io mi-s pavel din banat Posted by FloriDenta on 21 May : 22:57
ba e e scrisa si facuta poza
[download] Io mi-s pavel din banat Posted by gabi3213 on 21 May : 13:26
vezi ca nu e nici o partitura
|
|
|