Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
MOTIF XS |
Go to page << | |
Moderators: admin, Roberto E80, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
acalinei |
|
||
![]() Registered Member #10408
Salut de cateva zile am cumpărat un motif xs 6 si am o problema la folosirea pedalei de sustain. Daca aleg un pian si vreau aa cant manual pe el cand apas pedala de sustain aceasta lucreaza in mod sustinuto, nu sustain adica lungeste tonul de pian pina la eliberarea acesteia. La fel se intimpla si la combinatia de tonuri pian pul pad sau strings.am incercat sa o schimb si in celelalte mufe dar la fel...si nici in meniu nu gasesc sa schimb sustinuto cu sustain. Stie cineva?
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #196
Nu am Motif... Dar dacă mergi la Utility - SF1 - Sustain Pedal şi alegi ce pedală ai: FC 3, 4, 5... ar trebui să rezolve problema. Succes!
|
||
Back to top |
|
||
acalinei |
|
||
![]() Registered Member #10408
Se pare ca nu pedala a fost de vina, ci setatile cu care au fost salvate tonurile. Ajustăm funcția release din knobul de pe panoul central, si am rezolvat problema . De fapt de acolo poti ajusta sustainul pedalei...poate mai este cuiva de folos informatia. Folosesc o pedala unversala de pe ali cu buton de schimbarea polaritatii. Motif xs 6 din pacate nu are aceasta funcție.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |