Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Sa ne `revergoram` putin ... |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
VaseaB |
|
||
Registered Member #49
Uitati-l pe Leonard - fostul clapar a lui Nuca, cum se distreaza. Bravo lui! LINK: Click aici ! |
||
Back to top |
|
||
pustiulica |
|
||
Registered Member #11427
Un profesor de matematica, observand ca are probleme cu chiuveta din bucatarie, a fost nevoit sa cheme un instalator. In urmatoarea zi, instalatorul a venit, a strans cateva suruburi, a infiletat cateva chestii, apoi totul a functionat ca inainte. Profesorul a fost multumit. Totusi, cand instalatorul i-a dat nota de plata, acesta a fost socat. Profesorul: - Asta inseamna o treime din salariul meu lunar!!! Pana la urma, totusi, a platit, iar instalatorul i-a zis: -Va inteleg, sa stiti. De ce nu veniti la firma noastra, sa depuneti dosarul pentru o slujba de instalator? Veti castiga de trei ori mai mult decat o faceti acum. Dar nu uitati, cand depuneti dosarul, sa le spuneti ca ati terminat doar 7 clase. Nu le plac oamenii educati. Prin urmare, profesorul nostru si-a luat o slujba de instalator, iar viata lui a devenit mai usoara din punct de vedere financiar. Tot ce trebuia sa faca era sa stranga un surub-doua. Intr-o zi, seful companiei a hotarat ca trebuie ca fiecare angajat sa se duca la seral, pentru a-si termina si clasa a 8-a. Profesorul nostru a trebuit sa mearga, evident. S-a intamplat ca primul curs sa fie de matematica. Profesorul, vrand sa vada nivelul de cunoastere al studentilor, i-a intrebat formula ariei cercului. Cel pe care l-a numit a fost chiar profesorul. Ajungand la tabla, si-a dat seama ca a uitat formula, asa ca a inceput sa o deduca. A umplut tablele cu integrale, diferentiale etc. La sfarsit, rezultatul pe care-l avea era "minus pi r patrat". Neconvenindu-i acel minus, s-a apucat iarasi de calcule, de la inceput. Nimic nu s-a schimbat, tot acelasi rezultat a obtinut. De fiecare data a obtinut aceeasi chestie. S-a uitat putin spre clasa, speriat, moment in care a observat ca toti instalatorii ii sopteau: "Schimba limitele de integrare! Schimba limitele de integrare !" |
||
Back to top |
|
||
crick611 |
|
||
Registered Member #9015
Ca tot ne apropiem de alegeri..... Sa ne aducem aminte de alegerile din anii anteriori! [ Edited Mon Apr 14 2014, 08:44AM ] |
||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Registered Member #9455
|||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Registered Member #9455
LINK: Click aici !
|
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Este electrica foloseste giroscoape pentru echilibru frinarea este electro magnetica. Trebuie vazut la minutul 2,12 modelul de boxe. [ Edited Mon Apr 28 2014, 11:43PM ] |
||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Registered Member #9455
am un prieten care tot timpul spunea la setul de baterii ''conserve'' ... nu stiu de ce .... iata insa un set de conserve la propriu ... si un ''conservist'' pe treaba lui ) LINK: Click aici !
[ Edited Sun May 04 2014, 02:24PM ] |
||
Back to top |
|
||
Expresul |
|
||
Registered Member #12707
Bravo lui !!! Din aceias echipa cu cel prezentat de colegu [ Edited Sun May 04 2014, 03:20PM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |