Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Divertisment |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Si cica toti sunt impotriva manelelor... |
Go to page << >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Minel |
|
||
Guest
|
in fine,poate ca ai dreptate...sincer,din partea mea ,pot sa cante maneaua pe ce ritm vor,ca oricum nu-i ascult...duca-se pe pustiuri cu manelele lor cu tot!
|
||
Back to top |
|
||
mussic |
|
||
Registered Member #3499
OK ! Oricum stiu ca esti o persoana deosebita Minele... Asa ca toata stima si multa sanatate ! |
||
Back to top |
|
||
bogdanroka |
|
||
Registered Member #10347
toata lumea asculta manele si muzica de petrecere asa ca de ce sa ne mai tot ascundem dupa salcam
|
||
Back to top |
|
||
victor2008 |
|
||
Registered Member #64
Am si eu o opinie. In primul rand nu toata lumea asculta Manele. Sunt si pro si contra multi. Mie imi plac si manelele dar cele cantate de Romica Puceanu , Gabi Lunca , etc . Cam acest gen de Manele . Cele care se canta astazi sunt un amalgam de orientala cu romanes(tiganeasca) ,turceasca si asa mai departe . Asa consider eu . Mentionez ca am cantat si manele
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Eu nu ascult manele. O petrecere o poti face si cu muzica populara, nu inteleg de unde apucatura asta a multora si parerea ca la o petrecere trebuie sa fie numaidecat manele.
|
||
Back to top |
|
||
ROBERTH |
|
||
Registered Member #9654
victorr a scris ... Eu nu ascult manele. O petrecere o poti face si cu muzica populara, nu inteleg de unde apucatura asta a multora si parerea ca la o petrecere trebuie sa fie numaidecat manele. un DJ. cu renume a luat o nunta ,mirii i-au interzis in totalitate sa puna manele si dimineata el a afirmat citez(este incredibil cat de rau se poate face atmosfera fara manele) |
||
Back to top |
|
||
ROBERTH |
|
||
Registered Member #9654
nici mie nu-mi plac toti mascaricii care dau niste banuti sii i-si fac videoclipuri la taraf dupa care singuri trimit S.M.S-uri ca sa fie difuzati dar sa recunoastem ca sunt si manele care suna bine si sunt interpretate bine !Daniela Ghiorfi era o foarte mare anti manelista pe vremea cand era convinsa de incapacitatea ei de a canta manele ,dar a venit Liviu Mititelu cu tehnologia si uite-o printre manelisti! si sunt multi ca ea ......VULPEA CARE NU AJUNE LA STRUGURI ZICE CA NU-S BUNI CA-S ACRI
|
||
Back to top |
|
||
hliviu |
|
||
Registered Member #9455
dl Roberth ar trebui sa cititi regulamentul. - Nu faceti "double-post". Exista functia "Edit" cu care va puteti oricand edita propriul post si puteti adauga ce doriti la ultimul vostru post. |
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
Registered Member #5950
e buna si maneaua....la betie!(ptr petrecareti)...acum stiti cum este,daca te consideri lautar,tre sa stii de toate!nici eu nu ma omor dupa manea,dar cateodata mai merge..anumite piese....
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
Registered Member #9068
Acum vorbim despre petreceri. Dupa parerea mea la o petrecere este nevoie de muzica cu ritm mai vioi, dansant. Si vreti sa spuneti ca maneaua e singurul gen cu ritm dansant ?!! Las-o dracului de treaba, ca ai ce muzica pune, doar ca v-ati imbolnavit de la TV cu manelele astea sau mai stiu eu de unde.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << >> | |