Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Korg IS 50 |
Go to page << | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
korleone. |
|
||
Guest
|
atunci spuneti-mi cum sa procedez ca poate am gresit ceva,poate trebuie sters totul din ea ... eu nu prea ma pricem bine la korg dar va spun cum am procedat si voi imi spuneti daca e corect.am bagat disketa cu setul,am apasat butonul disk/global si i-am dat save,ma gandesc ca trebuie sa-i umblu prin setari sau sa procedez altfel?
|
||
Back to top |
|
||
bebykorg |
|
||
![]() ![]() Registered Member #533
Cum asa se încarca un fişier de pe o disketa: Apăsaţi DISK / GLOBAL în MODE pentru a accesa secţiunea "Disk" din pagina. În timp ce (LOAD) este selectat, apăsaţi pe ENTER / YES pentru a avea acces la comanda "Load" al subpaginei.. În timp ce comanda (ALL) este selectata , apăsaţi pe ENTER / YES pentru a accesa comanda "Load All" al subpagini. În acest moment, fişierele sunt TOATE selectat, apăsaţi pe ENTER / YES incarca fisierele de pe disketa in clapa . nu stiu daca am fost explicit , dar uita-te in manual si acolo da destul de detaliat cum se face incarcarea unui set in clapa. |
||
Back to top |
|
||
korleone. |
|
||
Guest
|
ajutati-ma si pe mine care sunteti din Bucuresti cu problema asta sau spuneti-mi de un service sau ceva de genul asta.
|
||
Back to top |
|
||
korleone. |
|
||
Guest
|
ms mult babykorg,exact asa am procedat si degeaba
|
||
Back to top |
|
||
unaidiu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12190
parerea mea este alta ... sa nu uitam ca disketele de floppy se strica foarte usor ... eu zic sa schimbi modelul de diskete ... sa pui una nou nouta dar pur si simplu alta firma ... alt model decat cel pe care l-ai avut pana acum
|
||
Back to top |
|
||
Go to page << | |