Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Korg |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Ton Korg PA 50 |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
danylive |
|
||
Guest
|
sall cine im poate spune cum se numeste acest ton pe pa 50 lam avut pe un set dar nul mai gasesc va rog mult urmariti video si cand probeaza tonurile baiatul asta este unu se numeste SYNTZ MANEA acest ton as vrea sa stiu cum se numeste pe korg pa 50 sau daca il are cineva la performance si mil poate da ias fi reconuscator eu stiu ca korgu il are dar nu stiu cum se numeste va rog mult mai am o intrebare am primit o oferta eu am korg pa 50 sd mi-a oferit cineva un yamaha psr 2000 la schinb ce credeti e mai bun psr 2000 ca si pa 50 mie im place mai mult yamaha pa 50 mi se pare foarte naspa la meniu si nici claviatura nue de nota 10 reamintesc korgu e nou are 4 luni si nici yamaha nu arata rau astept pareri ms mult danylive [ Edited Fri, 15 Jul 2011, 12:42PM ] |
||
Back to top |
|
||
DorelC |
|
||
Guest
|
Exista functia editare te rog pe cat posibil sa nu mai postezi dublu. De data asta am rezolvat eu.
|
||
Back to top |
|
||