Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Probleme si defectiuni tehnice |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tyros2_Display problema |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
sd.roman |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6161
Pe ecran (tyros2) apare o dunga lata verticala in partea stanga, pe care imaginea se arata cu dif. eroglife... Poate sa fie din pricina OS? As vrea un sfat. Daca trebue sa Update-z Programul clapei, cum sa procedez? Am descarcat de la ofsite tyros2_v131(Soft). Va rog ajutor!!! Cu stima, Sergiu |
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Trebuie schimbat displayul..! Asta e"boala"Tyros 2 si...nu esti primul..! Un display am inteles ca e cam 400 de euro..Cel mai bine suna si intreaba ala domnulMircea de la Yamaha 0723724979...dar,in mod sigur,NU SE REPARA..!Se schimba..!
|
||
Back to top |
|
||
sd.roman |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6161
ValiS, multumesc de raspuns
|
||
Back to top |
|
||
DorinelParadox |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6316
La seria TYROS asa cum spunea si ValiS,este o problema cu Dysplayul! mai exact se intrerupe panglica care alimenteaza displayul mobil.Asa ca posesorii de Tyros evitati sa BASCULATI Dysplaiul foarte des...
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
O precizare pentru Dorinel:...numai la Tyros2 se intimpla acest lucru si este din cauza contractului nereusit de Yamaha cu firma care realiza LCD-ul..S-a realizat alt contract,cu alta firma si problema a disparut cu desavirsire la T3 si4...Din pacate,la T2...a ramas..!
|
||
Back to top |
|
||
nicu_studio |
|
||
![]() Registered Member #2164
Are cineva idee daca display-ul de la T3 merge la T2 ? Mi se pare enorm de mult 300-400 euro un display....macar sa pui unul care n-o sa mai aiba probleme...
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #196
Nu merge, e alt tip de display, nu se poate pune... Trebuie de Tyros 2, de la alt model nu merge... Soarta şi destinul...
|
||
Back to top |
|
||
huzumsorin |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8800
si psr s 900 aceeasi buba dar nu e mobil dysplay-ul . de ce?
|
||
Back to top |
|
||
rayzen29 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #12936
tyros 2 am avut si eu dar am vandut o.mie nu mi a facut dar stiu ca au astfel de probleme cu displayu
|
||
Back to top |
|
||
victor_petrescu |
|
||
![]() ![]() Registered Member #1769
am rez o pb asemanatoare la un t2 ,panglica cu fire era intrerupta insa ``norocul `` a fost sa fie intrerupta langa mufa in care intra.am taiat panglica aprox o jumatate de cm si am curatat plasticul cu un cutter.am indoit-o pt dublare si merge ok. daca se intrerupe in alt loc e mai complicat.ar merge refacut contactul insa atentie ca plasticul ala se topeste sub letcon imediat. ps:cineva mi a spus ca e posibil sa se nimereasca niste panglici de calculator,din care sa elimini firele in plus [ Edited Mon, 07 Oct 2013, 09:35AM ] |
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |