Forums
Clape.ro :: Forums :: Alte subiecte :: Discutii generale |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Program muzica usoara nunta... |
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
61git |
|
||
![]() Registered Member #2
cate piese,ce piese ,ce durata ar trebuii sa aiba?in afara de cereri... va multumesc! [ Edited Sat, 13 Aug 2011, 08:14AM ] |
||
Back to top |
|
||
gabyversa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8144
cate piese? la populara eu am programe de cate 4 - 6 piese, la muzica usoara fiecare piesa separat dar mai am in repertoriu cateva densuri care le fac colaj. Ce piese? Depinde de mai multi factori : de zona, de cate persoane sunt invitate sau ce fel de invitati sunt, depinde unde canti la (nunta, chef, botez, etc.) si nu in ultimul rand de cerintele celor care te platesc.
|
||
Back to top |
|
||
seby_69 |
|
||
![]() Registered Member #1388
,,gabyversa" a punctat f. bine unele aspecte,nici o sindrofie,fie nunta sau botez nu seamana una cu alta si nici nu stiu in ce masura i-ti vei putea respecta programul dinainte stabilit,eu unul n-am reusit niciodata,trebuie sa-i simti tu ca lautar, ce s-ar potrivi dupa piesa pe care o canti in asa fel incat sa-i tii tu in frau pe ei dar in acelasi timp nici sa nu-i plictisesti!!! mult succes!!!
|
||
Back to top |
|
||
dorelclape |
|
||
![]() ![]() Registered Member #6313
daca e o nunta mai elevata ai putea sa-ti faci cateva piese la inceput de muzica usoara instrumentale . . .bossa-nova, cha- cha . . .etc ,. . dupa care sa canti din repetoriul romanesc sau de ce nu international diverse piese de muzica usoara ( holograf ,compact . . .etc !) , fiecare face acest repertoriu in functie de nunta si de bunul plac !
[ Edited Sun, 14 Aug 2011, 09:31PM ] |
||
Back to top |
|
||