Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Technics, Gem, Ketron, Casio, Solton |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Aranjare Casio MZ 2000 |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
andreiutzz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10305
salut am un casio mz2000 si nu stiu cum pot sa fac un nou user sa bag ritmuri si cum pot sa bag niste tonuri va rog ajutatima
[ Edited Wed, 17 Aug 2011, 08:24AM ] |
||
Back to top |
|
||
lucios |
|
||
Guest
|
trebuie sa spui ce format suporta clapa,si poate te ajutam cu ceva |
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
nu mai tin minte exact , am avut aceasta clapa acum vreo 5 ani ,poate mai bine....tin minte ca stoca doar 10 ritmuri ,care mergeau de la roland si tehnics
|
||
Back to top |
|
||
Minel |
|
||
Guest
|
mz are un convertor direct in ea..poti băga ritmuri de roland si technics,iar la accesarea dischetei ai o optiune de conversie..nu iti mai trebuie style works..cat despre tonuri,trebuie sa ti le faci singurel pe clapa.!
|
||
Back to top |
|
||
6ase6ase |
|
||
![]() ![]() Registered Member #885
nu dai clapa? am un mixer PROEL M 16 USB impecabil , foarte putin folosit
[ Edited Sun, 24 Feb 2013, 02:38PM ] |
||
Back to top |
|
||
DjDANpoli |
|
||
![]() ![]() Registered Member #4232
Daca nu e nici o graba , de saptamana viitoare o sa am in casa acest model de clapa si atunci o sa-ti spun exact cum se face. Din cate am lucrat pe aceasta clapa , merg ritmuri de technics iar in meniu gasesti obtiune "patern convert" si acolo poti converti direct. Apoi , bineinteles ca fiecare style trebuieste prelucrat asa cum trebuie dar sa nu te astepti sa sune beton......dupa care se salveaza pe bank-uri... Lasa mesaj pe privat cu id-ul tau de mess.... |
||
Back to top |
|
||
petricav |
|
||
![]() ![]() Registered Member #880
pentru convertire (style roland /technics) apesi disk /pattern convert; iti va aparea doua coloane una cu style iar cealalta Area(MAXIM 10 RITMURI). Selectezi ritmul dupa aceea locatia lui de la 1 pana la 10 (Area) si-i dai execute..pentru a memora user style ,tone, upper lower. mixer reverb combination,dsp etc. tii apasat pe store si un numar de la 1 pana la 8 .(are 8 bancuri a cate 8 usere in total 64 full registration) bafta!
|
||
Back to top |
|
||
andreiutzz |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10305
multumesc orcum nu mai am clapa am vanduto
|
||
Back to top |
|
||
DjDANpoli |
|
||
![]() ![]() Registered Member #4232
Ai vandut clapa tot in zona BN ? Eram curios sa aud cum va suna o astfel de clapa dupa ce a fost pusa la punct. Am si eu un model la mine si vroiam sa colaboram un pic , sau si cu alte persoane care detin o asemenea clapa. |
||
Back to top |
|
||