Forums
Clape.ro :: Forums :: Echipamente si accesorii :: Echipamente audio |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Alegere microfon ... |
Go to page >> | |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
Pauleta |
|
||
Guest
|
As dori sa aleg intre aceste trei microfoane cu fir, fiind destinat pentru voce, dar nu stiu care este mai bunicel. Voi ce parere aveti? Shure PG48XLR-B Electro-Voice Cobalt CO9 Shure SV200 |
||
Back to top |
|
||
danpsr9000 |
|
||
![]() ![]() Registered Member #10205
primul il am eu si suna foarte bine. in rest nu stiu.
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Modele slabute..!Daca ti-as recomanda vreunul din ele as gresi..! Stringe banutii si ia-ti un SM 58 !
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Guest
|
Crede-ma ca mi-as lua din ala, dar sunt intr-o situatie in care trebuie sa ma incadrez intr-un anumit buget, din care tre' sa iau un microfon fara fir si doua cu fir, si cam astea sunt modele care le pot achizitiona.
|
||
Back to top |
|
||
ValiS |
|
||
Guest
|
Totusi,te sfatuiesc sa nu te grabesti..! Banul dat,nu-l mai recuperezi..! Si eu am fost"presat"la inceput,am facut investitii proaste si mi-a parut rau..!Un SM58 il gasesti si la 100 de euro in anunturi..Dar ai un microfon.."pe viata"..!
|
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
Dar pentru instrumente de suflat, cum ar fi naiul, care microfon e bun? (Scuze ca ma bag in thread-ul tau)
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Guest
|
Nu-i nimic, Victor! Spune ce vrei, fara probleme!
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Guest
|
Pentru instrument eu as merge pe Shure SV200. Daca te uiti atent, la specificatii, spune ca este un microfon si pentru instrument, fata de celelalte, care sunt pentru discursuri, bla bla. Eu m-am razgandit oricum cu privire la achizitionarea unui microfon. Au mai venit acum niste bani, si tind spre ceva mai bun, cum a spus ValiS. Tot respectul pentru tine, Vali! Multumesc pentru sfat! |
||
Back to top |
|
||
victorr |
|
||
![]() Registered Member #9068
Pauleta, vorbesti de SV200 asta? LINK: Click aici ! 186 lei nu e tare mult, iar daca e bun merita banii.
|
||
Back to top |
|
||
Pauleta |
|
||
Guest
|
De ăsta ziceam! Nu e scump, doar să fie bun.
|
||
Back to top |
|
||
Go to page >> | |