Forums
Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Discutii, dezbateri despre clape |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
Tutorial Ritm Yamaha (Major minor 7) + style din video. BY Gaby ;) |
Moderators: admin, Robert Craciun, pustiulica, angelitto
|
Author | Post | ||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
In aceasta arhiva am pus video recomand kmplayer am pus si midul din video si styleul si sesiunea de la fl studio este un ritm simplu bas toba tambal facut pe major si minor si 7 si cu 4 degete fara bas inversion cu se plang multi, nu e adevarat (una e sa nu stii alta sa spui ca sigur e asa ..........) (Ionutz nerabdatorule uiteti tutorialul ![]() Sper sa va fie de Folos Multumesc LINK: Click aici ! Daca cineva are nevoie de ajutor la setari(efecte eq compresor volume etc) si editare tonuri(totul e digital prin cablu usb -adica un soft care poate lucra un sampler- atac decay hold rel...... porta octave filtre sensibilitate la atingere etc foarte complex programul ) Just Ask. [ Edited Wed, 18 Jan 2012, 09:33AM ] |
||
Back to top |
|
||
ionutz |
|
||
![]() Registered Member #2681
Multumim frumos si scuze daca te-am batut la cap mai mult decat era cazul ![]() |
||
Back to top |
|
||
testiera |
|
||
![]() ![]() Registered Member #5950
Multumim!
|
||
Back to top |
|
||
elgi |
|
||
![]() ![]() Registered Member #196
Mulţumim frumos pentru tutorial. O singură remarcă: în acest fel putem face (la manele, de exemplu) pe fiecare Chord Variation, în limita celor 16 trackuri, desigur, putem aşadar avea formule diferite de percuţie (să zicem major, minor să facă ceva, iar la 7, diminuat şi augmentat să facă altă formulă). Ţine de imaginaţia fiecăruia... Succes tuturor!
|
||
Back to top |
|
||
NxSound |
|
||
![]() ![]() Registered Member #2689
se poate face normal si ca sa economisim revin cu un totorial. Ca exemplu eu am pus tambalul pe 2 tracuri bas tambal si tambal de sus sunt 2 tracuri adica 6 ca midi dar daca il faceam pe un singur trac si bas si sus - economie de 3 tracuri etc....
[ Edited Wed, 18 Jan 2012, 09:28AM ] |
||
Back to top |
|
||
gabyversa |
|
||
![]() ![]() Registered Member #8144
mersi mult pentru tutorial
|
||
Back to top |
|
||
chibitz |
|
||
Guest
|
Mai are cineva tutorialul ?, nu mai functioneaza linkul !!! Multumesc !! |
||
Back to top |
|
||
SydOreL |
|
||
Guest
|
Asteptam un alt link caci acesta nu mai functioneaza.
|
||
Back to top |
|
||