Forums
| Clape.ro :: Forums :: Instrumente cu clape :: Yamaha |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| Incarcare sampler Yamaha PSR 8000 | ||
|
Moderators: admin, pustiulica, angelitto
|
| Author | Post | ||
| VaseaB |
|
||
![]() Registered Member #49
Va salut! V-as ruga sa imi spuneti daca pot incarca un sampler de PSR 9000 intr-un PSR 8000. Extensia sampler-ului la amandoua clape este .vic . Daca se poate incarca, care este modalitatea? Va multumesc! |
||
| Back to top |
|
||
| ValiS |
|
||
|
Guest
|
LINK: Click aici! Citeste ce scrie Sergiu Prodan aici..!
|
||
| Back to top |
|
||
| elgi |
|
||
![]() Registered Member #196
Trebuie să scoţi wave-urile din acele vic-uri şi să le imporţi în PSR 8000 unul câte unul. 8000 nu citeşte de la 9000 şi invers! 9000 citeşte de la 8000 numai după convertire printr-un soft. Acel soft însă nu fac şi inversul, de la 9000 la 8000. Aşa că singura soluţie valabilă este scoaterea wave-urilor şi încărcarea lor, wave cu wave. Succes şi poer la treabă!
|
||
| Back to top |
|
||
Powered by Clape.ro
Comentarii noi
[download] SET Vasy style 2026 - Korg PA4
De ce are parola setul???eu l am uploadat fara parola
[download] SET SR ianuarie 2026 - Korg PA4x
@ionut74: Mulțumim pentru sesizare, ai primit un punct bonus drept recompensă pentru sesizare! Userul și-a pierdut punctele bonus și a primit warn, la următoarele abateri își va pi [more ...]
[download] SET SR ianuarie 2026 - Korg PA4x
acest set mai este pus odata LINK: Click aici!
[Content] VĂ ROG SĂ CITIȚI CE SCRIE MAI SUS CU ROȘU, la comentariul cu "UPDATE 2026.03.19:"!!!
Altfel voi fi nevoit să închid comentariile pe această pagină!
VĂ ROG SĂ CITIȚI CE SCRIE MAI SUS CU ROȘU, la comentariul cu "UPDATE 2026.03.19:"!!!Altfel voi fi nevoit să închid comentariile pe această pagină!
[Content] Salut! Se poate sa primesc acces de download? Momentan doresc doar un set de pe site. Am zeci de seturi ce urmeaza a fi incarcate, multe din ele care nu exista la download. Multumesc!
Salut! Se poate sa primesc acces de download? Momentan doresc doar un set de pe site. Am zeci de seturi ce urmeaza a fi incarcate, multe din ele care nu exista la download. Multume [more ...]